Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Митровић: Ником не признајемо да је бољи док не докаже на паркету

Капитен Црвене звезде Лука Митровић био је изузетно задовољан после уписане шесте победе у групној фази Евролиге, посебно у борби са Лаборал Кућом, која је била директан конкурент за другу позицију. Млади крилни центар био је одушевљен чињеницом што ће другу фазу Евролиге црвено-бели одиграти против бројних европских великана.
То је сам крем европске кошарке! Реал, Макаби, Панатинаикос, вероватно и Барселона… Ја не знам шта овако младој екипи друго треба него утакмице против све самих великана и ми ћемо, сигуран сам, у сваком мечу уживати. Играћемо растерећено, без притиска, испунили смо циљ, али ми сигурно нећемо да будемо само учесници друге фазе, хоћемо да се надигравамо са свима! Ником нећемо признати да је бољи док то не докаже на терену„, рекао је Митровић после утакмице.

О мечу против Лаборала Звездин капитен је рекао:
Утакмица је одиграна у једној специфичној атмосфери, пред празним трибинама на које ми никако нисмо навикли. Спорији почетак, посебно у одбрани и мали недостатак енергије утицао је да одиграмо онако лоше у првом делу. Али, брзо смо се навикли на овај амбијент и друго полувреме одиграли далеко боље и забележили победу„, закључио је Митровић.

Повезане вести

Leave a Comment