Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Вилијамс: Лакше је играти без притиска са трибина, али нам навијачи ипак много фале

Није био баш у најбољој форми Маркус Вилијамс у претходном периоду, нарочито када су у питању његови шутерски учинци, али изгледа да му је пријала пауза против Игокее. „Запалио“ је Кућу са 23 поена, 8 асистенција и 5 скокова.

После утакмице је дао кратак коментар о мечу, као и о необичној атмосфери у којој су играли.

– Победили смо тимски. И мислим да би тако било са и без навијача. За мене, искрено, боље је било овако. Играли смо тимски, без притиска публике и очекивања људи са стране, који желе да победиш. Нећу да говорим у име осталих играча, али ја сам играо далеко опуштеније. Али опет, фалили су нам јако, желимо да су увек ту са нама, потребни су нам и имаћемо њихову подршку у ТОП 16 фази. Опет ће нас чекати пуна Арена.

Група у којој ће играти наш тим у ТОП 16 фази је добро позната, али Звездиног плеја имена противника нимало не брину, чак супротно.

– Очекујем да ћемо играти мушки, ко год да нам падне у групу. Ово ће бити одлична прилика за млађе играче да покажу и докажу да могу да играју најбољих у Европи. Утакмице са европским великанима помоћи ће нам да напредујемо, да остваримо што бољи пласман у лиги, подићи ће нам самопоуздање, небитно да ли побеђивали или не. Ми смо концентрисани на све утакмице које нас чекају, без обзира да ли је то Реал, МЗТ или Цедевита. Свака наредна утакмица је за нас најважнија у датом тренутку – закључио је Вилијамс.

Повезане вести

Leave a Comment