Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Терзић: Да сам дошао 2004. на Маракану, Звезда би данас била најорганизованији клуб на Балкану

Дошао је у Црвену звезду јуна ове године са префиксом вршилац дужности генералног секретара најтрофејнијег српског клуба. Иако је схватио да је Звезда у живом блату до гуше рекло би се да је Звездан Терзић спреман да загризе црвљиву јабуку.

Почев од сутрашње седнице Скупштине клуба његова реч на Маракани имаће велику тежину. Биће генерални директор клуба, човек који ће имати моћ управљања. Рекло би се незахвалан посао, али некадашњи председник ФСС у разговору за Спортски Журнал, а преноси Mozzart sport, каже да се не плаши. Чак је толико сигуран у своје способности и констатује да би Црвена звезда била најорганизованији клуб на Балкану да је раније дошао.
У Црвену звезду сам могао да дођем много пре. Оба пута на инсистирање Драгана Џајића. И оба пута сам осетио да не бих био добро примљен из разлога што никада нисам био играч Црвене звезде. Сада то не осећам као препреку, вероватно зашто што је у оваквој финансијској ситуацији па нико нема образа да каже „зашто је овај дошао”. Не могу, ипак, да прежалим што 2004. године нисам дошао на Маракану. Лично сам убеђен да би Црвена звезда данас била најбољи и најорганизованији клуб на Балкану”, поручио је Терзић за Журнал.

Има искусни фудбалски радник ту сенку над собом, епитет да никада није био део Црвене звезде и да му Звезда суштински не припада. Ипак, Терзић каже да је као дечак био опседнут црвено-белим бојама.
Црвена звезда је љубав. Магија. Зависност. Ово не говорим као човек који ради у њој, него као дечак коме је Звезда била све на свету. Не верујем да је било загржиженијег Звездаша од мене. Да ли постоји човек који се зове Звездан а да није свестан свог имена? Било је предодређено да постанем део Црвене звезде.”

Говорио је за Журнал Терзић и о односу са навијачима који су често посећивали његову канцеларију у претходном периоду.
Навијачи су за мене најпријатније изненађење. Имао сам о њима перцепцију на основу медија, прича рекла-казала. Истина је другачија. Они су врло организовани и функционишу на исправним принципима. Један од тих је да за бивше играче Партизана нема места у Црвеној звезди. Има логике. Њихова став је да деци Србије пошаљеми поруку да се Црвена звезда воли од малена, а не мало, мало волим Црвену звезду, мало Партизан, па сутра не знам кога.”

Присетио се Терзић и првих дана на Маракани.
Сваког дана понављао сам исту реченицу – Мајко моја где дођох. Мислио сам да нећемо почети сезону, да нам нема спаса… Према свим економским принципима Звезда је клуб пред банкротом и то сам рекао после седам дана.” рекао је Терзић за Журнал.

Повезане вести

11 comments

xXx дец 23, 2014 at 03:05

MARS IZ ZVEZDA 😈

Reply
Dejo дец 21, 2014 at 13:38

http://redstarfamily.info/2014/12/21/stizu-dolari-amerikanci-ulazu-novac-u-zvezdu/ evo vam jos jedan tekst dragi zvezdasi koji nam ovi iz nase Crvene Zvezde Terzic i Kokeza mazu oci ❗ ❗ ❗ ❗

Reply
Dejo дец 21, 2014 at 13:22

Ajde oraganizijte se navijaci nase Crvene Zvezde i otjerajte ove koji su sad na glavnim pozicijama na nasoj Marakani pogotovu Terzica podjerajte iz nase Crvene Zvezde a uz to recite Vucicu da on naredi policiji Srbije da uhvate Terzica i strapaju ka iza resetaka i one koji su sa njim a vi navijaci kreirajte situaciju da jedna kompanija kineska CIRBICI ta kompanija je ona prava za nasu Crvenu Zvezdu ako hocete da me slusate zvezdasi u Srbiji ajte oraganizujte sastanak sa Vucicem i zamoilte ga da vam on ugovori sastanak pa svi zajedno sa Vucicem koji vam prije toga oranizovao a Vucic neka prestavlja zajedno Zvezdinu ekspediciju da zajedno vi sa Vucicem dogovorite sve detalje sa CIRBICI- Kineska kompanija uz sve to ako ne moze da ostane na istoj lokaciji stadion nase Crvene Zvezde neka ga rade kupci nase Crvene Zvezde zvezdasi nase Crvene Zvezde ako ostane napravite novi stadion koji ce da radi ta ista kompanija CIRBICI – Kineska kompanija na nekoj lokaciji a ugovorite da imaju i Zvezdine mladje kategorije i da sve ostale imaju stvari a ova kompanija iz Kine CIRBICI ce dovest nove sponzore ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗

Reply
Japaja дец 21, 2014 at 12:15

HAHAHAHA, pa krio si se tada, kome to pričaš, hohštapleru belosvetski!

Reply
Hez дец 21, 2014 at 12:13

Kakve nebuloze, majko mila. „Da sam tada došao, sve bilo bi med i mleko…“
A najljigavije je podilaženje navijačima, kao da svi dobro ne znamo ko su nam vođe i koliko im je stalo do Zvezde. Jadno…

Reply
Nebojša дец 21, 2014 at 10:37

šta smo dočekali, kakvo lažno moralisanje, ne piše nam se dobro ni sa novom upravom

Reply
dusan дец 21, 2014 at 09:27

kakav intervju! malo besmislenih izjava tipa „da sam dosao 2004. ovo bi bilo pesma“, malo uvlacenja navijacima kako su to predivni momci sa ispravnim principima. smejurija. da si dosao 2004. godine uzeo bi mnogo vise para, ali pretpostavljam da ti nisi los ni sada. sto se tice navijackih „ispravnih principa“ da neko ko je igrao za partizan ne moze da igra za zvezdu, i da se „ne moze malo voleti zvezda, malo partizan“ to pokazuje nekoliko stvari. prvo da navijaci odredjuju ko moze da dodje a ko ne, sto zaista ukazuje na „odlicnu“ organizaciju kluba. drugo, da se u klubu ne zna ko sta radi ili bi trebalo da radi. ja sam naivno mislio da se ovde radi o profesionalnom fudbalu, gde za igrace nije vazno koga vole nego da znaju da igraju lopte. evo gavric, kovacevic, despotovic mogu da budu najveci zvezdasi na svetu, ali to je dovoljno samo da dodju na stadion kao navijaci, jer od njih kao igraca nema nikakve koristi. mi smo tu da volimo, igraci su tu da igraju, uprava da dovede najbolje i da obezbedi novac. sve vise sam zgadjen ovim terzicem i ovom tzv. upravom.

Reply
Wild Wild дец 21, 2014 at 01:48

E, ako nas ovaj krimos spasi, ja ću punog srca da se obesim na sred Terazija.

Reply
nemanja дец 21, 2014 at 00:33

bili bi smo organizovani kao OFK Beograd :facepalm:

Reply
dejo дец 20, 2014 at 23:30

Koliko ja znam-bio si u bekstvu zbog izvrsenih krivicnih dela…a, onaj ko te doveo na Marakanu da glumatas nekog rukovodioca i organizatora je GORI OD TEBE!!! 😉

Reply
Zeljko дец 20, 2014 at 19:38

Pa nisi ni mogao da dodjes u to vreme,kad si bio na poternici i krio se ko zna gde?

Reply

Leave a Comment