Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоСтрељаштво

Зорана Аруновић и Миленко Себић најбољи у трећем колу Купа Србије

Такмичари Црвене звезде у стрељаштву, Зорана Аруновић и Миленко Себић, забележили су тријумфе у трећем колу Купа Србије. Зорана је остварила победу ваздушним пиштољем, а Миленко ваздушном пушком.

Зорана Аруновић је имала резултат од 387 кругова и стигла је до свог другог тријумфа ове сезоне у Купу, испред Бранкице Зарић из Валтер Пистолса, која је забележила 386 кругова и Бобане Величковић из Бора 030, која је имала 385 кругова. Најбоља спортисткиња Црвене звезде у претходне четири године стигла је до другог злата ове сезоне, јер је била најбоља и у првом колу Купа Србије.

milenko-sebicМиленко Себић је стигао до прве победе у Купу ове сезоне. Забележио је резултат од 625,4 кругова и однео победу испред Милутина Стефановића, члана Стрељачког клуба “Чика Мата“, који је имао 624,4 круга. Треће место припало је Стевану Плетикосићу (“Чика Мата“) са 623,6 круга.

У јуниорској конкуренцији ваздушним пиштољем треће место је освојио Звездин стрелац Ратко Недимовић са 547 кругова. Испред њега су били Машановић (Полицајац) са 556 кругова и Туцовић из Стрељачког клуба “Алекса Дејовић“ са 554 круга. Трећим колом Купа Србије завршене су квалификације, а финале ће бити одржано у фебруару.

Повезане вести

Leave a Comment