Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Убедљив тријумф ватерполисткиња против Сенте у Кикинди

Ватерполисткиње Црвене звезде направиле су велики корак ка првом месту у лигашком делу сезоне. Црвено-беле су у другом колу шампионата Србије славиле против највећег ривала, екипе Сенте, на гостовању у Кикинди резултатом 9:3.

Екипа Милоша Брадића је озбиљно схватила противника, који је прошле сезоне једини успео да савлада његове играчице. Већ у првој четвртини Звезда је повела са 3:1, а предност је до полувремена дуплирана на 6:2. Високо вођство није омело београдски састав да настави са добром игром. У трећем периоду су одржале предност, јер је виђен по гол на обе стране, а у последњем периоду игре шампионке Србије са нова два поготка стижу до убедљивог тријумфа од 9:3 и у Београд се враћају потпуно задовољне са три бода у џепу.

Најефикаснија на утакмици била је Драгана Ивковић са три поготка, а пратиле су је Јована Пантовић и Јована Дујовић са по два гола. По једном су се за браниоца титуле у стрелце уписале Јована Миловановић и Ивана Ћоровић. У екипи Сенте по гол су постигле Болгарка Рудич, Кристина Кинчеш и Агнеш Тот.

Сента Јордо – Црвена звезда 3:9 (1:3, 1:3, 1:1, 0:2)

Базен у Кикинди. Гледалаца: 100. Судије: Шукић и Сремчев. Искључења: Сента Јордо 7, Црвена звезда 8.

Сента Јордо: Јухас, Рудич 1, Бенак, Бурањ, Велез, Ленђел, Кинчеш 1, К. Ситаш, Д. Ситаш, Молнар, Тот 1, Патаки. Тренер: Ласло Тот.

Црвена звезда: Александровић, Миловановић 1, Пантовић 2, Ћоровић 1, С. Илић, Дујовић 2, Симић, Мандић, Ђорђевић, Ивковић 3, Јаковљевић. Тренер: Милош Брадић.

Црвена звезда води на табели после другог кола са максималних шест бодова. Исти број бодова има и Војводина, али знатно слабију гол разлику. Шампионат се наставља крајем јануара, када црвено-беле дочекују последњепласирани Стари град у мечу трећег кола.

Повезане вести

2 comments

Dron дец 23, 2014 at 10:40

hehe….naloptale su ih prosle sezone 10 razlike ove godine ce jos vise…

Reply
Бранимир дец 22, 2014 at 18:41

А знају ли партизанке да се лоптају у води?

Reply

Leave a Comment