Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Звездин новогодишњи пакет сезонских улазница

Новогодишњи и Божићни празници се ближе, а уколико још нисте осмислили на који начин бисте обрадовали ближње КК Црвена звезда има право решење за вас.

Црвено-бели кошаркаши ове сезоне пружају фантастичне партије и бележе изванредне резултате па су сходно томе утакмице изабраника тренера Дејана Радоњића врхунска атракција. Прави спектакли се тек очекују у Е групи ТОП 16 фазе Евролиге, с обзиром да је Звезда добила изузетно атрактивне противнике. Предстоји и врло узбудљива борба у АБА лиги у чијој завршници ће се по први пут играти плеј-оф, као и Супер лига у којој Звезда има највише амбиције.

Сходно томе, КК Црвена звезда ће омогућити куповину улазница и то по специјалним ценама за све преостале мечеве до краја сезоне које ће црвено-бели играти као домаћини. Управо та карта могла би да буде идеалан Новогодишњи или Божићни поклон који би и те како обрадовао сваког навијача Звезде. Продаја ових улазница биће организована од уторка 23. децембра до недеље 28. децембра и вршиће се у службеним просторијама клуба на Малом Калемегдану од 10 до 19 часова.

Цене улазница за остатак сезоне су:

5.000 динара – трибине А,Б,Ц,Д у Пиониру, ниво 400 у Комбанк арени.

6.300 динара – трибине А, Б, Ц, Д у Пиониру, сектори у угловима Комбанк арене на нивоу 200 (сектори 206, 207, 211, 212, 219, 220, 224 и 225).

10.100 динара – партер 4 и партер Б у Пиониру, сектори 221, 222, 223 и 208, 209 и 210 у Комбанк арени.

15.200 динара – бела и плава ложа у Пиониру, сектори 201, 202 лево и 203 десно, односно сектори 214 и 217 у Комабнк арени.

19.100 динара – ложа у Пиониру, сектори 215 и 216 у Комбанк арени.

Распоред свих сектора у Комбанк арени можете погледати ОВДЕ, а треба истаћи да ће и за ове улазнице бити омогућена персонализација, односно да ће на њима моћи да се упише име презиме које желите. Све то ће се обављати у просторијама клуба на Малом Калемегдану.

Куповином ових карата резервисаћете своје место за све мечеве које црвено-бели буду играли на свом паркету у ТОП 16 фази Евролиге (гарантованих седам утакмица), али и за мечеве у ТОП 8 фази уколико Звезда избори пласман (могућност од још максимум три утакмице). Улазнице ће важити и за још шест преосталих мечева које ће Црвена звезда као домаћин одиграти у АБА лиги, али и за утакмице у плеј-офу регионалног такмичења (могућност од максимум шест утакмица на домаћем терену).

Овим пакетом улазница обухваћена је и Супер лига Србије (7 утакмица лигашког дела) као и мечеви у домаћем плеј-офу (могућност од максимум пет утакмица). То практично значи да куповином улазнице у овом специјалном Новогодишњем пакету добијате могућност да уживо пратите минимум 25, а максимум 34 меча вољеног клуба.

Искористите ову специјалну понуду, купите улазнице за мечеве Звездиних кошаркаша до краја сезоне, бодрите вољени клуб, уживајте у врхунској кошарци или изненадите неког у време предостојећих празника овим оригиналним поклоном.

Посебно наглашавамо да ће ова акција трајати само шест дана, а куповином улазница на најдиректнији могући начин финансијски ћете помоћи клубу у намери да у наставку сезоне бележи још боље резултате.

Повезане вести

Leave a Comment