Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеТрансфериФудбал

Повратак Оњила зависи од Лалатовића, Крунић близу Звезде

Пратимо игре Оњила, али треба да се зна да је то нападач коме је потребан простор и који је легао екипи која стално игра на контре„, поручује Звездан Терзић за Mozzart Sport.

Игре и голови Нигеријца Ифеани Оњила на Кипру нису никога оставиле равнодушним. Води се полемика да ли систем игре Ермиса одговара Оњилу, да ли су се прилагодили њему, али чињенице су непобитне – 13 утакмица, 10 голова и тренутно први стрелац шампионата Кипра. Оњило се препородио на Кипру, срушио је шампиона АПОЕЛ, затим и Омонију, Анортозис, АЕЛ са Лимасола а као и многи нападачи кад оду из Црвене звезде. Списак је дуг, а Звездина нестрпљивост погубна. Звездан Терзић за Mozzart Sport каже да је разговарао са тренером Лалатовићем о Оњилу и да од тренера зависи да ли ће се Оњило вратити на стадион „Рајко Митић“, или ће Звезда поново погрешити у процени.

Пошто Црвена звезда пати са реализацијом одговорни из Љутице Богдана могу у јануару да повуку назад Оњила. Генерални директор клуба Звездан Терзић каже да су у овом случају и мач и погача у рукама тренера Лалатовића.
Пратимо игре Ифеани Оњила, баш јуче сам обавио разговор са Лалатовићем, и скренуо му пажњу да одгледа мечеве у којима је Оњило постизао голове. Опет, Лалатовић ми каже да је Оњило профил играча којем је потребан простор. Он игра у екипи која јесте четврта на табели, али и код куће играју на контре. Тако су профилисани да је Оњило као играч легао тој екипи. Рекао сам Лалатовићу да размисли, јер имамо опцију да га повучемо назад. На Лалатовићу је одлука„, поручио је Звездан Терзић.

Раде Крунић је највећа жеља Ненада Лалатовића још од летос, а жеља је обострана. Млади офанзивац је изјавио да је спреман и да жели да пређе у Црвену звезду, а препрека је уговор са италијанском Вероном, који жели да раскине. Ускоро би требало да Крунић постане ново појачање после Александра Луковића и Милоша Цветковића, док би његовим стопама требали ускоро да пођу Душан Анђелковић и нападач Џошуа Паркер. О жељама и прелазном року Терзић не открива пуно.

Има на том списку и странаца и повратника, и наших играча. Али засад не могу ништа да вам кажем. Тренер је на одмору на Копаонику. Јуче смо баш разменили мејлове. Он и његови сарадници се расптитују о тим играчима. Предстоји нам велика реконструкција тима. Летос смо доводили слободне и јефтине играче, видели смо колико могу. Тренер Лалатовић је подвукао црту, рекао шта мисли о свакоме„.

Не крије Терзић да је Раде Крунић тиха патња одговорних на Маракани.
Наравно да је Крунић наша прва жеља, мислим да смо близу договора. Остаје та проблематика око уговора, да ли је потписао или није за Верону. Његова менаџерска агенција је ангажовала најбољу адвокатску канцеларију из Холандије која тврди да он нема никакве обавезе према Верони. Пратићемо, нећемо да улазимо у конфликт са било ким.„, јасан је Терзић

Повезане вести

4 comments

czvfan дец 23, 2014 at 14:16

vratiti onyila…niste mu ni pruzili sansu a platili ga previse kad je vec u formi i postize golove (mi igru nemamo tako da komentar o kontrama da to njemu lezi i da mu treba prostor nema blage veze..bitan je napadac u formi koji daje golove) i netreba stvarati pritisak igracima jer se to ocigledan uticaj ima u igri…samo pogledajte kako je onyilo igrao lagano u javoru a u zvezdi drugacije

Reply
dusan дец 22, 2014 at 20:23

kako od nas prave somove to je cudo. lalatovic kaze da njemu treba prostor jel oni igraju na kontru. a kako mi igramo? sta mi igramo? onjilo ovde nije dobio sansu, sedeo je bez plate, i otisao je na kipar gde igra ozbiljniju ligu, gde je placen, i gde daje golove. pa da li neko misli da postoji promil sanse da se vrati ovde u ovu propast?

Reply
Cincar дец 22, 2014 at 18:55

Vratite O`njila i niko nam vise ne treba. Cuvajte novac, vodite racuna o svakom dinaru!

Reply
pera дец 22, 2014 at 22:32

Krunić, Parker i Onjilo i da Lalatović nauči da igra sa dva špica. Onjilo je visok igrač i za bunkere u našoj ligi sa Despotovićem može da odigra odlično. Pustite vi animozitet nekih navijača prema Despotoviću sa dobrim pripremama ovaj dečko će da grize na proleće. Kapiten Luković od prvog minuta okupljanja da se zna da samo oni koji imaju karijeru mogu biti kapiteni velikana. Nadam se da su Lazović, Pavičević, Pečnik, Gogić, Mijailović na izlaznim vratima a da nikako ne smemo pustiti Jokića i Savićevića da odu jer će sigurno dati mnogo timu. Dakle očekujem tim Rajko, Antić(Djordjević), Petković(Cvetković) Planić(Jovanović) Luković, Kovačević(Grujić, Jokić) Bosančić(Ristić), Krunić(Avramovski, Savićević) Katai(Gavrić) Onjilo(Despotović, Parker). Napominjem vrhunski, najbolji rad i stručni štab na ovim prostorima. Treba obaviti veoma jeftine i pripreme bez greške. Klub mora da uloži najviše u usavršavanje stručnog štaba i osavremenjavanje treninga.

Reply

Leave a Comment