Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић: Много смо грешили, али је победа најважнија

Црвена звезда је успела да на тешком гостовању у Скопљу дође до тесне победе и постане апсолутни рекордер регионалне лиге са 13 узастопних победа. Иако је имала у једном тренутку и више од 20 поена предности, Звезда је ушла у неизвесну завршницу. Тренер нашег тима, Дејан Радоњић, после утакмице није имао пуно разлога за задовољство, али је истакао да разуме своје пулене.

– Освојили смо нове бодове, а то је за нас био приоритет. У жестоком ритму смо, са великим бројем утакмица и сигурно је постојао страх да би у неком тренутку могли да дозволимо противнику да наметне своју игру. Прво полувреме је било задовољавајуће, али је у другом МЗТ подигао ниво игре, а ми смо имали грешке и дозволили смо им да се врате. Ипак, одиграли смо добро у финишу и успели да останемо и даље без пораза – истакао је Радоњић после меча.

Млади Никола Ребић је добио пет минута на овом мечу, постигао два поена, а после меча кратко рекао да је овакав пад недопустив.

– Добро је да смо победили и освојили два бода. У првом полувремену смо добро играли, имали смо велику предност, али је потом уследио пад игре, који себи више не смемо да приуштимо, али ми је драго што смо успели да добијемо овакву тешку утакмицу – рекао је Ребић.

Повезане вести

1 comment

josif дец 23, 2014 at 12:58

Sinoc sam u Skoplju u hotelu Moskva slucajnosreo Covica,Pavlovica,Ilica i Radonjica,par sati pre utakmice pili su kafu,prisao sam,kulturno se pretstavio da sam navijac Zvezde i Velesa sto su oni i odmah primetili po majici kojoj sam nosio a oni su me jako ljubazno ponudili da sednem za njihov sto.Pricali smo 20-30 min u kojima sam im u jednom dahu postavio puno pitanja i vecinom odgovora su isli u pravcu da ce ova bajka sa KK CZV trajati duze nego sto neki dusegriznici misle.Radi se na tome da se uspostavi sistem po kojim ce Zvezda biti prepoznatljiva,okosnica da cine zvezdina deca uz jednog do dva stranca i pre svega rad na duge staze.Ovaj Radonja i nije toliko tunjav kako izgleda,ima u njemu i8 zelje i znanja samo trebamo svi biti strplivi,idemo u dobrom smeru io nadam se da cemo vec ove sezone osvojiti prvi prsten u ABA a u domacem prvenstvu prekinuti niz glodara,svi su obecali da se pazljivo radi na tome.Pozz.MKD

Reply

Leave a Comment