Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Паркера од Маракане деле проценти

Ифеани Оњило неће, али Џошуа Паркер хоће. Репрезентативац Антигве и Барбуде, нападач Џошуа Паркер у наредних неколико дана требало би да постане треће појачање Црвене звезде у зимском прелазном року. Како пише Mozzart Sport, лични услови су договорени, остали су још проценти и зелено светло јесењег првака Словеније, Домжала.

Црвена звезда приводи крају и довођење трећег појачања. Милош Цветковић је већ представљен као нови играч црвено-белих, очекује се и промоција Александра Луковића, а на корак од преласка на Маракану је Џошуа Паркер.

Крилни нападач словеначких Домжала се већ договорио о личним условима са Црвеном звездом и остаје још да споразум постигну два клуба. Словенци би ускоро требало да дају зелено светло за реализацију трансфера јер не могу много да затежу у преговорима пошто Паркеров уговор истиче наредног лета.

Ни Звезда, ни Словенци нису у ситуацији да могу много да се ценкају. Црвено-бели су у финансијској кризи због које не могу да плати тражено обештећење, али Словенци су нису у позицији да бирају јер ризикују да остану без било каквог обештећења наредног лета.

Зато је кључна ствар да два клуба постигну договор око поделе процената од наредне продаје Паркера. Звезда је спремна да Словенцима понуди одређене проценте од евентуалног трансфера што њима одговора и остаје још само да се договори пропорција тих процената.

Клубови су у завршној фази преговора, али још није дошло до потписивања уговора”, рекао је за Журнал, Матеј Оразем, спортски директор Домжала.

Џошуа Паркер је репрезентативац Антигве и Барбуде, а у претходној полусезони је играјући на позицији крилног нападача за Домжале постигао три гола у првенству Словеније. До сада у каријери је наступао за многе енглеске клубове у нижим лигама на позајмици, док је био члан Квинс Парк Ренџерса, за који је уписао шест наступа. У Енглеској није постигао ниједан гол у 52 утакмице.

Повезане вести

2 comments

ALcaponeDeLiJa дец 24, 2014 at 10:21

Ljudi sta je sa foruma,od sinoc nece stranica ??? 😥

Reply
dusan дец 23, 2014 at 21:02

Ифеани Оњило неће, али Џошуа Паркер хоће! pa hocu i ja, ali ne mogu. ovog nema ni na youtube. krilni napadac. a ko ce da daje golove? despotovic? jovic?

Reply

Leave a Comment