Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Писмо ФК Црвена звезда члановима клуба

ФК Црвена звезда обратио се својим члановима писмом које преносимо у целости.

„Драги Звездаши,

Овим путем желимо да се захвалимо члановима Скупштине који су узели учешће на редовној седници Скупштине, одржаној 21.12.2014. године и што су допринели да она прође у позитивној атмосфери и конструктивном раду. Донете су важне одлуке, за које сматрамо да ће побољшати рад и атмосферу у клубу. Истовремено, желимо да поздравимо и оне чланове Скупштине који нису присуствовали седници, са надом да ће следећи пут бити у могућности да активно учествују у њеном раду.

Ова Управа искрено жели да промени начин рада у клубу, посебно наглашавајући промену у односу према својој бази, према члановима и навијачима. С тим у вези, желимо да подстакнемо чланство да активније учествује у свакодневном раду свог вољеног клуба. Ми смо отворени за сваки вид сарадње, те вас молимо да нам, било путем електронске поште, било путем писама или на будућим састанцима које ћемо организовати, упутите своја размишљања, идеје, предлоге, примедбе и критике.
Такође, били бисмо вам захвални када бисте се укључили и помогли клубу са предлозима пројеката који би, у разним сегментима, могли да допринесу да Црвена звезда изађе из проблема у којима се нашла. Сигурни смо да међу члановима клуба има пуно људи добре воље, који желе и могу да помогну. Сматрамо да смо сви на заједничком задатку и да хиљаде чланова може много допринети, јер што је више идеја, то ће одлуке које се буду доносиле бити боље.

Критике које су упућене на самој седници Скупштине, а тичу се апатије чланства, примили смо са разумевањем и великом пажњом, те ћемо учинити све што можемо да се такав однос навијача према клубу промени.

Организовали смо у нашој администрацији контакт особу која ће бити задужена за комуникацију са члановима и која ће примати ваше поднеске, а затим прослеђивати надлежним службама које ће их разматрати и о њима одлучивати. За све контакте задужена је Драгана Виторовић.

Контакт телефон: 011-2067-706. Е-mail адреса: dragana.vitorovic@crvenazvezdafk.com.

Захваљујемо се чланству на великој љубави према клубу, сарадњи и разумевању.

Честитамо предстојеће празнике – Нову годину, Православни Божић и српску Нову годину.

С поштовањем, председник клуба, Светозар Мијаиловић и генерални директор, Звездан Терзић.“

Повезане вести

Leave a Comment