Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ракић и Гогић одлазе у Кину

Ђорђе Ракић и Горан Гогић ће наставити каријеру у кинеском друголигашу Ћингдаоу, преносе београдски медији. Нападач и везни фудбалер би требали да потпишу двогодишње уговоре са новим клубом у наредним данима.

1383609_615017391892494_1493270082_nДвојица фудбалера који су учествовали у повратку титуле претходне сезоне договорили су услове са новим клубом и очекује се да 10. јануара потпишу уговоре и буду представљени. Црвена звезда ће добити и одређено обештећење, јер су обојица били под уговором, али ће у цео аранжман бити укључена и дуговања која клуб има према њима, тако да тај износ неће бити велик. На тај начин ће још двојица освајача титуле са црвено-белима завршити у Другој лиги, јер су пре њих у другом рангу заиграли Драган Мрђа (Омија), Ненад Милијаш (Маниса), Дејан Келхар (Шефилд Јунајтед), који због тешке повреде још није заиграо за енглески клуб и Нејц Печник, од недавно члан јапанског Џеф Јунајтеда.

Горан Гогић (28) је за Звезду одиграо 30 такмичарских утакмица уз један постигнут гол, док је Ђорђе Ракић (29) на 21 сусрету уписао седам погодака. Било је најава да би Саво Павићевић могао да оде у иностранство, али према последњим информацијама очекује се да он остане у клубу барем до краја сезоне. Због познате ситуације на релацији са Звезданом Терзићем на излазним вратима је бивши капитен Никола Мијаиловић, Предраг Ђорђевић је напустио клуб, Милош Босанчић је сада ближи останку у Звезди, инострани трансфер очекују Дарко Лазић и Александар Ковачевић.

Црвено-беле су до сада појачали дефанзивци Милош Цветковић (24), Александар Луковић (32), Душан Анђелковић (32) и везни фудбалер Саша Стојановић (31), очекује се и долазак нигеријског нападача Гболахана Саламија (23), док се са позајмице вратио и сенегалски дефанзивац Мамаду Мбођ.

Повезане вести

7 comments

Милоје са балкона јан 4, 2015 at 16:45

Таман кад човек помисли да ће стање у Звезди почети да се сређује, кад оно наступи разочарење.
Зар само њих двојица одлазе? Много је њих више, чак пола тима који су се удомили у Звезди, онако ничим изазвани, а који не заслужују да носе звездин дрес

Не знам какви су то клубови који могу да бацају паре и да „купе“ Ракића, Гогића, Мијаиловића, Босанчића, Касаиа, Лазовића….Ма има их још много …

Reply
... јан 4, 2015 at 18:09

Mijailovic i Lazovic su igracine i to su dokazali mnogo puta. U ovakvoj Zvezdi imaju mesta kad god pozele, i neka im je sa srecom u daljim karijerama, ostali ili otisli.

Reply
Звезда шампион! јан 4, 2015 at 15:09

Па није ваљда да за Лазовића на крају нећемо ни динар узети,а и тај његов потенцијални трансфер успорава Паркеров долазак.

Reply
ds јан 4, 2015 at 16:34

Necemo mi od njega vidjeti dobru igru,sto je bilo bilo je.Van sebe je,gleda i on sto prije da ode i treba ga pustiti pa koliko dobijemo.Cijena mu je sve manja mi ga zadrzavamo u nadi da cemo zaraditi ali sve je gore i gore.Jednostavno,moramo ga prodati jos ako usporava taj dolazak…I da,momku se duguje mnogo novca tu je vec 4 godine ako se ne varam,nije posteno ni zaradio a uvijek je maksimalno korektan prema klubu i na tome mu skidam kapu to je jos jedan razlog da mu klub izadje u susret i nadje adekvatan klub gdje ce dalje da boravi.

Reply
mariachi јан 4, 2015 at 14:46

Hvala bogu ode grobar rakic!

Reply
Red јан 4, 2015 at 14:35

Gogiću računam i onaj čist gol protiv Radničkog. Sve najboje obojici!

Reply
Stefan јан 4, 2015 at 12:24

Ovo je super samo me zanima koliko ce mo dobite para za njih kada im isplate zaostale plate?Steta sto nije otiso i Bosancic mogli smo i tu da dobijemo neku sicu a realno covek nije ni za Ofk.

Reply

Leave a Comment