Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Делије ће против Галатасараја бити у мајицама са ликом Марка Ивковића

Навијачи Црвене звезде, популарне Делије, позвали су присталице црвено-белих да на утакмици Топ 16 фазе Евролиге против Галатасараја која се игра у петак 16. јануара од 20 часова и 45 минута дођу у мајицама са ликом Марка Ивковића. Цена мајица је 1300 динара, а приход од њихове продаје биће уплаћен породици трагично настрадалог навијача:

– Делије, ускоро играмо са галатасарајем на нашем терену, сви који хоће да стоје у копу са нама на овој утакмици МОРАЈУ да имају на себи мајицу из нашег бутика која је посвећена нашем брату. Идеално би било да читава хала носи ту мајицу али можда и није могуће да утичемо баш на свакога ко дође тај дан на утакмицу али сви који се сматрају делом наше групе морају да испоштују овај договор!!! Мајица се може купити у нашем бутику на западној трибини нашег стадиона и кошта 1300 динара. Приход од продатих мајици иде породици нашег друга. Паре нису најбитнија ствар у овој ситуацији и мислим да нема тог човека којем то није јасно исто као што мислим да нема човека који ће прочитати ову моју поруку а неће испоштовати овај договор.
Најмање на свету је битан тај галатасарај и његови играчи и њихов тренер дебил, а највише на свету је битан наш брат, сећање на њега и овај договор који сви морају да испоштују!
Нема приче много и филозофије! Ми да вратимо дуг нашем брату тешко можемо… али можемо да оставимо такав траг да он постане бесмртан! То је најмање што можемо да урадимо у овом тренутку и ако конфузија још траје… и да се појавимо сви у мајицама са ликом нашег брата! Ова утакмица ће сигурно бити другачија од осталих и једноставно, ако већ долазимо на њу… нека свако зна зашто долази! Нека се пева као никада до сад, нека се скандира фанатично, из срца, као прави навијачи… такав је био и наш брат Марко! Нису битни играчи противничког тима, они никоме нису интересантни, али треба да се нађе начин да се искаже оно што држимо у себи!
И зато… нека се све то преточи у најјаче навијање до сада, нека се то преточи у коп од целе хале који ће знати зашто је ту, нека се свако појави у мајици са ликом нашег брата… само тако ћемо… можда… успети да искажемо барем део емоција које све нас пролазе у сваком тренутку ових 40 и нешто дана!

Повезане вести

2 comments

Luka јан 8, 2015 at 04:25

Naravno da podržavam akciju da se pomogne Markovoj porodici, ali osoba koja u prvom licu jednine (?!) potpisuje ovaj poziv treba da bude svesna da vođe sa severa (u koje, pretpostavljam, spada) sistematski uništavaju navijački duh! Gori smo nego ikad, tajming i odabir pesama je katastrofalan, a vođe maksimalno iskompromitovane saradnjom sa plaćeničkim upravama. Ako ćete i dalje ovako, pukli smo i na tribinama, a to je bilo jedino što je ostalo od imena Crvena Zvezda!

Reply
ds јан 6, 2015 at 13:28

Sve je to lijepo i dobro osmisljeno,podrzavam akciju.Ali ono sto ne radite kao prije je navijanje,prava katastrofa Pionir je majka za nas.I potrudite se da ne pravite scene i ne gadjate igrace galate,nisu oni krivi to je opet i manje bitno u odnosu na stetu koju pravite klubu po ko zna koji put.

Reply

Leave a Comment