Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Фудбалери почели припреме, нови странац се појавио на прозивци

Црвена звезда је почела припреме за пролећни део сезоне, у који ће, сада већ по традицији, ући са заостатком у односу на лидера. На прозивци се појавило 30 играча, а међу њима и пет нових лица. Нема Ракића и Гогића, који су отишли у Кину. Нема ни Мијаловића, који је суспендован.

Лалатовићу се представио и Џошуа Паркер, који је дошао из Домжала. Ускоро би требало да дође и Гболахан Салами.

Голмани: Предраг Рајковић, Дамир Кахриман, Филип Манојловић, Марко Тркуља.

Одбрамбени играчи: Марко Петковић, Саво Павићевић, Александар Луковић, Вукашин Јовановић,Милош Стојановић, Дарко Лазић, Милош Цветковић, Богдан Планић, Стефан Ђорђевић, Душан Анђелковић, Никола Антић, Мамаду Мбођ, Марко Мијаиловић.

Везни играчи: Даниел Аврамовски, Александар Ковачевић, Михајло РистићАлександар Катаи, Вукан Савићевић, Милош Босанчић, Марко Грујић, Ненад Гаврић, Дарко Лазовић, Саша Стојановић.

Нападачи: Лука Јовић, Ђорђе Деспотовић, Џошуа Паркер.

Повезане вести

9 comments

cz јан 8, 2015 at 14:26

I Martinovic je tu ne zaboravite,pa u ovoj Zvezdi se nikada metla u ruke nece uzeti,nikada se nista nece promjeniti i na kraju od ovolikog broja igraca bice da nam fali neko.Ej 13 njih nazad a relano novac se moze uzeti samo od petorice i to ovih mladjih koji jedva da ce terena vidjeti,a nadao sam se da ce Antic,Jovanovic pa i ovaj Mbodj dobiti minute steta i za Lazica i on ce otici u drugi plan jer Pavicevic ostaje,a mogli su covjeka ladno pustiti tako bi Darko odlicno igrao uz Lukovica kao i Savu, onda bi na kraju sezona dosla adekvatna punuda za njega,a ovako gubimo i kako to niko ne vidi?

Reply
ds јан 8, 2015 at 13:54

Ko je Marko Mijailovic?

Slazem se sa ostalim komentarima,gomila igraca nazad strasno sta se radi,a ovamo nam pare trebaju da nove registrujemo,da vratimo dugove ma dzabe se vise nervirati svake sezone je isto.Nikoga prodati necemo,Lazovic opet ostaje dajem glavu da ce otici bez zarade,istice mu ugovor normalno produzavati ga nece a dugujemo mu silu novca i ima pravo da ga trazi.Svi znaju u kakvoj smo situaciji zato cemo i za Kovacevica dobiti malo tek 500 000e a ne bi me cudilo i da njega ostave,sa Lazicem ne znam kakva je situacija ali ovaj broj nazad je ogroman.Zasto nisu bar Pavicevica pustili covjek je dao svoj maksimum,do neba sam mu zahvalan na svemu sto je uradio ali je i on u godinama i mogli smo mu izaci u susret i naci klub,da covjek zaradi nesto jer ovde ne dobija nista kao ni ostali.Bekova imamo koliko hoces,mali Antic je odlican igrac ali nema sanse da dobije minutazu u nastavku sezone,a ako od nekoga mozemo zaraditi onda su to mladji igraci.Sve je ovo samo ponavljanje price i dosta mi je toga.Nek dodje jos taj Salami i zavrsavaj.A vec znam kakav ce scenarijo biti,igrace oni najiskusniji koji se prodati na kraju nigdje nece otice za dz mozda ce neko od njih da nas tuzi,a ne gine nam ni da ti mladji odu pod izgovorom da im ne dajemo sansu,cak to i nije izgovor vec su upravu.I jos nesto,ne zelim da gajim nadu i nadam se titulu jer mislim da je nemoguce.Imali smo tako idealnu sansu da odemo na samo -3 a igrali katastrofalno,imali smo duplo laksi raspored od ovog sto nas ceka,gubili bodove gdje nismo trebali prvenstveno na Marakani.Ovih -6 je puno,to u prevodu znaci da Zvezda ne smije imati kiks,zasto? Prvo tu prednost treba da stigne,a imamo toliko teskih gostovanja Nis,Jagodina,Novi pazar,Cukaricki,Vozdovac i da ne nabrajam glava me vec boli,a od nekih smo i kod kuce gubili bodove.Partizan je prosao teza gostovanje,oni u nastavku imaju laski raspored.Zadrzali su kostur tima,Skuletica, doveli neka pojacanja i jos ce.Da li cemo mi imati kvalitetniji tim ili oni ne znam,ali bicemo u egalu jos je na njihovoj strani to sto nece bukvalno trpiti toliko broj promjena u statavu kao mi.Nije da ne vjerujem,ali sanse su jako male.Jos kad dodamo to kako se uspjeti uigrati i sloziti kockice,jer trenirati sa ovolikim brojem igraca je tesko imamo ih da tri tima mozemo napraviti.

Reply
Александар јан 8, 2015 at 14:42

Марко је у млађим категоријама играо десног бека, наступио је и против Удинезеа. Брат Срђана Мијаиловића.

Reply
pera јан 8, 2015 at 13:29

Mene više interesuje Jokić jer je sigurno perspektiva kluba a i ako Aca ide onda je logično da on i Jokić nose tu zadnju veznu liniju, možda Bosančić. Ne trebaju nam novi igrači, aman bre šta će nam toliki igrači i to najčešće oni koji su prešli zenit u karijeri. I Miloš Stojanović može igrati zadnjeg veznog ako mora. Pustite klince da igraju i nije problem u dovodjenju igrača nego u stručnom radu koji mora biti magnet za dovodjenje najtalentovanijih igrača na ovim prostorima. Dovedite vi kondicionog trenera koji će učiniti da pripreme budu prave a ekipa nadmoćna fizički na proleće. Batalite dovodjenje igrača, prestanite da se talite i pustite ovu decu da napreduju i donesu neophodne prihode klubu.

Reply
pera јан 8, 2015 at 13:31

Lapsus zadnji vezni Jokić i Grujić pa kud puklo da puklo.

Reply
deda јан 8, 2015 at 13:28

U odbrani potrebna su 4 igraca a imamo ih 13
U veznom potrebna su 4 igraca a imamo ih 10
To je trenutno stanje, a vec danas moze ih biti i vise. DA LI JE TO POTREBNO (NEOPHODNO)?
Dug 52 miliona evra

Reply
mmmm јан 8, 2015 at 11:42

Jokic i Karaklajic?
96-7 generacija?

Reply
Teks Viler јан 8, 2015 at 12:34

Jokic je igrac Stojadinovicev a Karaklajic je bek,tu su Cvetkovic i Petkovic.

Reply
mmmm јан 8, 2015 at 15:36

Karaklajic je krilo.

Reply

Leave a Comment