Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Аврамовски: Конкуренција ме мотивише

Данијел Аврамовски је успешно започео своју мисију на Маракани. Његовим поготком, Црвена звезда је савладала суботички Спартак, а Аврамовски је најавио да би могао бити право појачање. Ипак, након тога, серија повреда је македонског фудбалера удаљила од тима, и све до краја полусезоне готово да није наступао.

„Сада сам здрав и добро се осећам. Не зна шта је био проблем, и због чега ме је све то снашло, али прошао сам терапије и сада спремно чекам почетак припрема“ каже Аврамовски.

Црвену звезду у наредном периоду очекује девет контролних утакмица, што ће бити довољно за сваког фудбалера да се радом и квалитетом наметне тренеру Лалатовићу.

„Ово су ми прве припреме које ћу одрадити у целости, и мислим да је то јако битно. Само да не буде повреда, и верујем да ћу се спремити како треба. Конкуренција је јака, али то ме само мотивише да радим и тренирам још више како бих се изборио за место у тиму“ истиче Аврамовски, који сматра да трка за пехаром шампиона није изгубљена.

„Можемо до трофеја, али мораћемо да уложимо много труда, да дамо све од себе како бисмо испунили тај циљ. Неће бити лако“ закључује Аврамовски.

Повезане вести

1 comment

jagodina navija za zvezdu! јан 9, 2015 at 16:29

Dobar igrac ali ima previse problema sa povredama.

Reply

Leave a Comment