Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Звезда са навијачима дочекује Галатасарај

Министарство унутрашњих послова Србије издало је дозволу Црвеној звезди да 16. јануара дочека екипу Галатасараја у 3. колу групе Е Топ 16 фазе Евролиге пред навијачима у Комбанк арени.

Ово су свакако добре вести за црвено-беле, али и велика обавеза да све у дворани протекне без икаквих инцидената, јер је клуб много пута кажњаван у прошлости, најчешће због убацивања тврдих предмета на паркет, а после истанбулског меча и утакмицом без публике и то без икакве кривице после убиства навијача Црвене звезде Марка Ивковића.

МУП је одлучио да капије буду отворене и да гарантује безбедност гостима, а навијачи црвено-белих најавили су да ће се у Арени појавити у мајицама са ликом Марка Ивковића, које се могу купити у бутику на западној трибини стадиона Рајко Митић по цени од 1300 динара, а сав приход од продаје ићи ће породици Марка Ивковића.

Последња препрека да екипа Дејана Радоњића против турског тима нема ветар у леђа са трибина, према неким тумачењима, могла би да стигне из Евролиге, али за сада нема наговештаја да се нешто слично спрема, јер је Небојша Човић пре неколико дана изјавио да је и договор са Евролигом да се игра пред публиком, што је у интересу свих.

Остаје и непознаница због чега је одлучено да се ватерполо утакмица Лиге шампиона између Партизана и Галатасараја одигра пред празним трибинама само дан касније од кошаркашког меча у Арени, а ту је и недоумица око тренера Галатасараја Ергина Атамана, који је означен као непожељна особа у Србији после скандалозних изјава о српским навијачима које је назвао терористима у време одигравања последње утакмице између Галатасараја и Црвене звезде у Истанбулу.

Повезане вести

Leave a Comment