Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Небојша Човић о мечу против Галатасараја (Видео)

Кошаркашком клубу Црвена звезда Телеком у петак 16. јануара у Комбанк арени предстоји изузетно тешка утакмица и можда најтежи испит у досадашњем току сезоне. Специфичност тежине дуела са Галатасарајем не огледа се само у снази и квалитету тима из Истанбула већ и свим аспкетима организације утакмице након трагичних догађаја у Турској и погибије навијача Црвене звезде Марка Ивковића.

Руководство црвено-белих веома се ангажовало како би организација меча трећег кола Е групе Топ 16 фазе протекла у најбољем реду. У том циљу председник КК Црвена звезда Небојша Човић преузео је неке конкретне мере, па је између осталог затражио и пријем код председника Владе Републике Србије господина Александра Вучића. Жеља првог човека црвено-белих је да наша држава одобри улазак у Србију тренеру Галатасараја Ергину Атаману, јер су постојале индиције да би у супротном ова утакмица могла бити одиграна ван граница наше земље.

Такође, Човић је истакао да Црвена звезда заједно са надлежним органима жели да преузме потпуну одговорност за организацију меча чиме би показала храброст, али и своју снагу. Први човек црвено-белих је потврдио да ће се утакмица играти уз присуство публике, да неће бити гостујући навијача на чему је инсистирала и Евролига и да се Галатасарају гарантује потпуна безбедност. Човић још једном апеловао на навијаче да коректно навијају, а најавио је и долазак председника Галатасараја у Београд.

Повезане вести

1 comment

milos rankovic јан 11, 2015 at 14:09

Gospodine predsednice pusti ti hjihovog trenera gledaj naseg kako vodi ekipu i sta radi tebe niko nije proglasio teroristom nego nas navijace koji vise volimo Zvezdu od bilo kog od vas velika podrska gospodinu Vucicu i nek istraje u svojoj nameri napred Zvezda

Reply

Leave a Comment