Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеРукомет

Младен Ивановић прво појачање црвено-белих

Младен Ивановић, искусно десно крило, прво је појачање Црвене звезде у зимском прелазном року. Ивановић (32) је у редове београдских црвено-белих стигао из Војводине са којом је прошле сезоне освојио титулу првака Србије.

Поуздани рукометаш ће бранити боје Црвене звезде до краја сезоне. Рођен је 27. фебруара 1982. године, а у богатој каријери наступао је за Металопластику, Фиделинку из Суботице, Партизан, Вардар, Будућност и Војводину. Занимљиво је да је Ивановић у сезони 2008/09 играо за подгоричку Будућност заједно са Ненадом Перуничићем, који ће му сада бити тренер у Звезди.

Звезду су у односу на јесењи састав напустили средњи бек Лука Денић, који је појачао Војводину, док је леви бек Милош Протић у потрази за новим клубом. Сезону су раније завршили десни бек Урош Вуковић (прелом десне руке), лево крило Слободан Димитрић (лигаменти колена) и голман Стеван Симић (лигаменти колена), а ван строја су и средњи бек Стефан Радоничић, због повреде леђа и леви бек Срђан Милутиновић, који би требало да се врати на паркет пре свих набројаних, јер код њега није толико озбиљна ситуација.

Звезда ће појачања тражити у Србији како би се избегло плаћање сертификата од 2.580 евра, јер клуб не жели да ствара непотребне трошкове обзиром на тешку ситуацију у којој се налазио у блиској прошлости. Екипи ће бити прикључено и неколико играча из млађих категорија, јер је тренутно мањи број рукометаша на тренинзима, а клуб ће крајем месеца учествовати на меморијалу “Драгана Ранковића“ у Београду и на меморијалном турниру “Николе Јевремовића“ у Ваљеву.

Повезане вести

Leave a Comment