Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Галатасарај комплетан у Београду

Руководство КК Црвена звезда предузима бројне активности и улаже велике напоре у намери да утакмица трећег кола Е групе Топ 16 фазе Евролиге против Галатасараја протекне у најбољем реду. Управо са тим циљем, као што је и најављено, Председник Владе Републике Србије господин Александар Вучић примио је председника КК Црвена звезда Небојшу Човића. Премијер Србије је подржао иницијативу КК Црвена звезда и договоре које је Звезда постигла са Галатасарајем и Евролигом уз констатацију да ће држава Србија и њени надлежни органи у потпуности обезбедити одигравање утакмице Црвена звезда – Галатасарај. Тренеру Атаману ће бити омогућен долазак у Србију и он ће предводити екипу из Истанбула у дуелу са црвено-белима који је заказан за петак 16. јануар у Комбанк арени са почетком у 21 сат.

Такође, најуже руководство КК Црвена звезда у понедељак је одржало састанке са свим безбедносним службама на нивоу Републике Србије и Града Београда у циљу што боље припреме организације утакмице са Галатасарајем. На овим састанцима је још једном истакнута решеност и одлучност да се предузму све неопходне мере како би меч са турским тимом протекао без било каквих проблема.

Повезане вести

1 comment

Zvezdas S јан 13, 2015 at 19:05

Ovo je jedna od najvecih gluposti ❗ Kao Vucic ,ce zabraniti Atamanu ,da dodje u Srbiju…Vazi..ovo je prica za malu decu u koju ni ona nebi poverovala .Srbija je zemlja bez svoje ja koju svako samara kako hoce i u nju moze da dodje kad hoce i da radi sta hoce …svima pokazujemo i dokazujemo kako smo velikodusni,i oprastamo ,zato nas i konstantno ponizavaju .

Reply

Leave a Comment