Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Крунић би у Звезду, препрека менаџер?

Раде Крунић, млади репрезентативац Босне и Херцеговине, спреман је да одбије знатно бољу понуду једног клуба из иностранства само да би заиграо за београдске црвено-беле сазнаје портал Хотспорт.

Офанзивни везни фудбалер има велику жељу да заигра за најтрофејнији српски клуб, а тренутно тренира у родној Фочи и чека расплет ситуације. Ипак, да није баш све тако једноставно у овом случају потврђују и речи тренера шампиона Србије, Ненада Лалатовића, који је изјавио да није проблем у Звезди, већ је запело са Крунићевим менаџером. По речима Лалатовића до четвртка би требао да буде познат исход око доласка Радета Крунића, који је био његова велика жеља још у летњем прелазном року.

Крунић је из италијанске Вероне минуле јесени прослеђен на позајмицу у Доњи Срем. За екипу из Пећинаца талентовани 21-годишњи фудбалер одиграо је 11 утакмица и постигао један гол у Супер лиги Србије у првом делу ове сезоне, а члан овог тима био је и од 2013. до 2014. године, када је на 41 лигашкој утакмици забележио четири поготка. Појавила се и информација да је један словачки клуб заинтересован за нападача Црвене звезде Ђорђа Деспотовића, па остаје да се у наредним данима види да ли ће се ова два трансфера реализовати.

Повезане вести

2 comments

dusan јан 14, 2015 at 18:55

e sad je problem menadzer. a i inace je ovaj igracina jer je u donjem sremu u ovoj propaloj ligi u 52 utakmice dao 5 golova. znaci svaku 10-tu postize po jedan gol. ni njega ne mozemo da dovedemo.

Reply
Marko јан 14, 2015 at 17:22

Svakako da je igrac dobar,ali mi nikoga nismo prodali u sredini imamo Bosancica,Stojanovica,Tenka,Ristica,Grujica,Savicevica malo li je? Najveci problem je sto su tuzbe stigle od Robija i Stojanovca,naravno da imaju pravo na novac cekali su,probali i na rate ali nista.Krivo mi jeste sto su se sada svi zaredali da nas tuze a mi bez para,igrace ne mozemo registrovati ali oni su taj novac zasluzili za razliku od gresaka koje je uprava dovela i koji moraju biti isplaceni ovaj sa B ni prezime mu ne znam jer traga nije ni ostavio a 400 000e treba dati,dok je Slavisa vratio titulu osjedio covjek kod nas i bio je pravi gospodin,zasluzuje i vise.Kada sam vec kod prodaje igraca pa sta se to desava kupujemo a ne prodajemo gdje to ima? a danas sam citao partizan je 74 klub ako se ne varam na svijetu a nas nema ni medju prvih 500 kakvo ponizenje.Ime Crvena Zvezda vise nije bitno i toliko smo pali na niske grane da za igrace sicu dobijamo,cerupaju nas ali imaju pravo na to gledaju sebe.Da je Lazic ili Tenk u partizanu bez problema bi bili prodani za pristojnu sumu,ej za Skuletica se 4 miliona nudi.Iskren da budem,komsije su se preporodile ovih par godina da nemaju lopove u klubu stali bi cvrsto na noge,ne pricam o titulama i da li tu ima kradje,vec o izbacivanju igraca i velikoj svoti novca kojeg su do sada dobili svaka cast,nema sta.Ostao je Pavicevic,i na moju zalost pa i za tih 500 000e Lazica moramo prodati malo je ali druge nam nema,od Tenka je onaj klub mozda i odustao ne zovu,cijena je i njemu pala ali sta god dobijemo dobro je.Sto se Lazovica tice to nam je greska vijeka,drzimo momka 5,6 godina one budale ga nisu ranije htjele prodati kada se moglo dobiti na njemu,drzali ga svake sledece god. da bi cijena porasla ali bila je sve manja kao i njegova igra.Doduse kod Slavise stari Laza i mogao je otici za tih 1,5 mil.e. ali hoce oni vise a sada ni ponude jer je ocajno igrao kao i citav tim,a na ljeto istice ugovor a njemu se duguje pola miliona pa vi gledajte,ispao je maksimalno korektan prema klubu ali se neke stvari ne mogu trpiti bukvalno smo ga i sputavali u daljoj karijeri i novcu kojeg moze zaraditi preko,jer kod nas nece.Zato mu se neki aganzman trebao naci…

Reply

Leave a Comment