Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Лазић – Звездин сам играч

Један од најстандарднијих фудбалера Црвене звезде током јесени, био је млади штопер Дарко Лазић. Он и Саво Павићевић били су, несумњиво, најбољи штоперски тандем у лиги.

lazic_fk2Како се полусезона завршила, тако су се појавиле и приче око Лазићевог одласка у иностранство. Ипак, Лазић је данас у пуном тренажном процесу, и како ствари тренутно стоје, отпутоваће са екипом у Терме Чатеж.

– Спекулише се већ доста око мог одласка у иностранство, али ја сам успео да се дистанцирам од прича. Иза себе имам сасвим солидну полусезону, и да бих наставио тако, морам да останем фокусиран, а не смем да се оптерећујем причама и шпекулацијама. Ја сам Звездин играч, и отићи ћу само ако стигне понуда којом ће Црвена звезда бити задовољна – објашњава Лазић.

Лазић је јесенас показао да Црвена звезда с правом може да рачуна на њега, и многи навијачи би волели да и на пролеће носи црвено-бели дрес.

– Задовољан јесам, али наравно, сматрам да је могло и боље. Примили смо најмање голова у лиги и то је податак који храбри пре свега мене јер сам штопер, али и целу екипу, јер сви учествујемо у одбрани, а не само задња линија. Очекујем да ћу, како време буде пролазило, пружати све боље и боље партије. Ускоро одлазимо на припреме где ћемо одиграти и велики број утакмица, и то ће бити прилика да се додатно уиграмо.
А задња линија Црвене звезде освежена је чак тројицом фудбалера. Један од њих је и Александар Луковић, који игра управо на позицији Дарка Лазића.
– Луковић већ неколико месеци тренира са нама, и свакако да ми је јако драго што је потписао уговор са клубом. Његово присуство на терену ће позитивно деловати на екипу, а нарочито на нас млађе играче који можемо још да напредујемо. Са њим, али и осталим појачањима, мислим да можемо да се боримо за трофеј у првенству, али ићи ћемо, као и увек, корак по корак – јасан је Лазић.

Повезане вести

Leave a Comment