Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Арена распродата за два сата!

Нема никакве дилеме да ће за утакмицу између Црвене звезде Телеком и Галатасараја трибине Комбанк арене бити испуњене до последњег места. Све улазнице за трибине (ниво 400), партер (ниво 200), плаву, белу ложу и ложу (ниво 200) за меч трећег кола Е групе Топ 16 фазе Евролиге су распродате за два сата, а у продаји још има јако мали број карата за почасна места уз терен (цоурт сеат – 10.000 динара) и за места у SKY BOX-овима (5.000 динара).

КК Црвена звезда још једном апелује на све навијаче да навијају фер и спортски, без убацивања било каквих предмета на терен, употребе ласера или пиротехничких средстава. Овај меч ће бити под посебном лупом од стране Евролиге о чему најбоље сведочи податак да ће у Београд допутовати директор за такмичење Евролиге Дијего Гијен. Сваки и најмањи инцидент биће драстично санкционисан, а осим високе новчане казне Звезда би могла да буде кажњена и играњем пред празним трибинама што би имало несагледиве последице за клуб.

С обзиром да је утакмица против Галатасараја проглашена за меч високог ризика, у и око Комбанк арене биће спроведене опсежне мере безбедности. На редовном састанку за безбедност који је одржан у среду и коме су уз челнике Звезде и Комбанк арене присуствовали представници полиције, жандармерије, ватрагосне и редарске службе потврђено је да ће на прилазима и улазима у нашу највећу дворану бити ригорозна контрола. Управо из тог разлога капије Комбанк арене биће отворене два и по сата пре почетка меча (већ од 18.30). Позивамо навијаче да дођу раније у халу како би се избегле гужве, а посебно наглашавамо да ће на улазима бити одузимани сви тврди предмети (упаљачи, кованице…).

Повезане вести

Leave a Comment