Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда мора да плати за Асамоу 200.000 евра!

У Црвеној звезди нема мира, јер свакодневно на наплату пристижу нови дугови, а излаз се још увек не назире. На гомилу тужби и лоших вести, данас је пристигла још једна. Асанте Екото, клуб из Гане, захтева да се до 12. фебруара исплати трансфер Натанијела Асамое или ће у противном реаговати ФИФА и казнити наш клуб одузимањем бодова, а можда и много већом казном.

Довођење овог играча је само један од примера лошег пословања Црвене звезде свих претходних година и неодговорног понашања њених челника. Међутим, док је за њих највећа “казна“ то што више не могу да користе привилегије које доноси место у управи клуба, на Звезди остаје да пронађе новац и плати безобразлук и незнање свих тих “руководилаца“.

Још трагичније звучи информација коју је објавио портал “Мондо“, а то је да је Асамоа имао уговор вредан 360.000 евра годишње и да је уз обештећење према клубу из Гане сваки његов минут проведен на терену вредео 990 евра. Овакви подаци јасно показују како је Црвена звезда дошла до енормног дуга и на који је начин вођена свих ових година.

С обзиром да нема никаквих назнака да је држава Србија спремна да се позабави овом темом, постаје потпуно јасно да и у наредним годинама Звезда и Партизан могу да се воде без икакве одговорности и да у таквим околностима никако не могу бити циљ вредних и амбициозних људи који би их повели у неко боље сутра.

Докле?

Повезане вести

8 comments

bp1987 јан 17, 2015 at 12:31

pa sto se ne ugasimo i krenemo sve ispocetka,pa nek onda traze pare od Svetog petra,da smo se na vreme ugasili do sad bi se i vratili u prvu ligu i bez ikakvog pritiska borili u evropi….

Reply
Teks Viler јан 16, 2015 at 07:34

Ovog igraca je Zvezdi preporucio bivsi trener u Gani zuca Stevanovic a Ailtona je doveo na pregovore Mladen Krstajic.Partizanovci nam dovodili igrace i evo…

Reply
Delija mp јан 16, 2015 at 14:03

Pa gde su bile oci upravi i treneru koji prihvatio?360 000evra,jedan Skupetic ima platu 60 000evra pa ti vidi zasto smo tu gde jesmo

Reply
Teks Viler јан 16, 2015 at 14:50

Za 360000 su mogli dovesti igraca iz Bundeslige,sasvim solidnog.No,dobro,to je proslost,valjda ce biti bolje…

Reply
Luka јан 16, 2015 at 04:14

Tek je počelo – sad kad vide da nas tuže svi, uradiće to i oni što nisu hteli. I neka će, ova agonija više ne može da se gleda, daj da znamo više imamo li klub ili ga nemamo, pa ako nemamo, bar da ga se sećamo kako valja, a ne bruka na bruku svaki u boga dan.

Reply
Милентије са терасе јан 16, 2015 at 00:20

Ово је несхватљиво!
Па зар су нашу Звезду годинама водили неки разбојници којима је било у интересу да униште Звезду.
Таман човек помисли да се овој агонији приближава крај, кад оно стално стижу оштетни захтеви бивших тренера Просинечког /којег су многи звали патриотом и звездиним дететом/, па онада тренер Стојановић, те Асамоа и бога питај ко ће се још појавити са захтевом – дај паре!
Оно што је најгоре – нико није одговоран за слом Звезде!?
Т У Ж Н О !
Ж А Л О С Н О !

Reply
Marko јан 16, 2015 at 07:01

Колико год се трудио да будем љут на Робија или Стојановића због тужби, не могу. Увек ми падне на памет да су покушавали да се договоре са управом, али да нису добили апсолутно никакву повратну информацију. А вероватно и неки фудбалери, док је неке било баш брига.

Reply
Hez јан 16, 2015 at 23:39

Ma niko na telefon nije hteo da im se javi, kao ni mnogima pre njih. Javna je tajna da se ljudima koji traže svoje pare otvoreno govori da će biti medijski žigosani ako podnesu tužbu. I koga onda da krivim, ljude koji traže što im piše u ugovoru ili našu ozloglašenu upravu što ih pod.je.bava sve dok ne presaviju tabak? Robiju i Slaviši svaka čast za rad, trud i odnos prema klubu, i ništa im ne zameram.

Reply

Leave a Comment