Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Најава: Рукометашице дочекују београдски Јуниор

Рукометашице Црвене звезде ће у суботу на домаћем терену угостити екипу Јуниора у заосталој утакмици осмог кола Супер лиге Србије. Сусрет се игра у Спортском центру Вождовац на Бањици са почетком у 20 часова и 30 минута.

Црвено-беле су без победе после осам одиграних мечева у шампионату ове сезоне и тренутно се налазе на последњем месту на табели без освојеног бода. У последњим утакмицама на европској сцени, пред паузу која је наступила због Европског првенства, пружиле су добре партије против азербејџанског АБУ Бакуа, али нису успеле да елиминишу овај тим.

Звезда је прошле сезоне против Јуниора забележила по једну победу и пораз у шампионату. Црвено-беле су славиле на домаћем терену са 31:28, а рукометашице Јуниора су се реванширале у наставку такмичења победом од 34:30. Ипак, Звездин тим је од тада скоро потпуно измењен, па се не могу извлачити паралеле са минулом сезоном.

У недостатку новца клуб нема велики избор када је играчки кадар у питању, па би свака победа представљала велики успех ове сезоне, а опстанак у лиги би био раван подвигу. Прилику за први тријумф у сезони екипа ће имати против Јуниора, који није далеко, јер се са три освојена бода налази на 10. месту.

                                                              Црвена звезда – Јуниор

                                                            8. коло Супер лиге Србије

                                                              Субота, 17. јануар 2015.

                                                    СЦ Вождовац – Београд, 20:30 часова

Повезане вести

Leave a Comment