Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Ковачевића жели Штутгарт, Деспотовић одбио Слован!

Црвена звезда води још један буран прелазни рок. Дошло је много нових играча, неки се још очекују, а актуелни су и одласци. У првом плану, Дарка Лазовића, који би на лето требало да појача Ђенову, а затим и Александра Ковачевића, кога желе немачки клубови.

Ипак, по писању Вечерњих новости, Ковачевић је ближи Штутгарту него Ајнтрахту, који га је желео протеклих недеља. С друге стране, Ђорђа Деспотовића желео је Звезди добро познати Слован из Братиславе, али нападач је одбио ту понуду, јер жели да се наметне тренеру Лалатовићу.

Поред тога, „шушка“ се да би Планић могао да напусти клуб и оде у Француску или Русију, али још увек ништа није званично.

На крају, Војводина би желела Вукана Савићевића, на позајмицу, али је тренер најавио да ће он остати на Маракани. Ипак, уколико клуб појачају Крунић и Црногорац Јововић, уз Ристића, Босанчића, Стојановића, Аврамовског, створла би се велика „гужва“ на тој позицији, па је јасно да ће неко морати да оде.

Повезане вести

2 comments

Luka јан 16, 2015 at 23:22

Ko god dobije ponudu, prihvatajte! Mi nemamo nijednog igrača koga bi trebalo čuvati, svi su manje-više jednako (ne)kvalitetni, a para i ponuda će biti sve manje, pa grabite dok se nešto (bar na ime kluba ako ne na klasu fudbalera) još može prodati.

Reply
pera јан 16, 2015 at 22:00

Tako je Despote ti si svoju životnu šansu video u Zvezdi epa sad je pokupi. Prošao si našu školu i ne sumnjam da znaš kako se mora igrati za Zvezdu ali i koliko se želi trofej za klub za koji navijaš. Ne razumem navijače koji bi dečka na početku karijere da napadaju umesto da mu daju podršku da uspe a pored njega dobije i klub i oni. Došao je nespreman u klub na jesen i nije prošao pripreme sada je prilika da pokaže bar onoliko koliko je davao u reprezentaciji i biće dovoljno.

Reply

Leave a Comment