Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Радоњић: Нисмо играли оно што смо замислили

После пораза од Галатасараја, тренер црвено-белих, Дејан Радоњић, обратио се присутним новинарима, одговорио на њихова питања и анализирао је игру своје екипе.

-Имали смо жељу да их, као добру екипу, пореметимо у контроли игре што од старта није било на нивоу. Нисмо играли оно што смо замислили. У наставку смо покушали кроз чвршћу одбрану да нешто надокнадимо. Имали смо мало шутева за три поена. И било је потребно да у другом полувремену будемо још квалитетнији у фази транзиције и да покушамо да погодимо споља. Било је евидентно да ће и они да покушају да се дигну. Њихово искуство је евидентно и узели су оно што смо ми требали да узмемо. Њихова мобилизација је била очигледана. Они у својим рукама,ногама и главама имају огроман број оваквих мечева, за разлику од нас који смо дебитанти у овом нивоу такмичења – рекао је Дејан Радоњић.

Новинари су замолили Радоњића да прокоментарише атмосферу у крцатој Арени.

– Мислим да је амбијент био какав треба. Нисам, осим ситница, ништа лоше приметио. Не верујем да би негде другде било другачије. Свака им част.

Да ли су навијачи заслужили да виде бољу игру свог тима?

-Било је евидентно да смо у неким тренуцима били добри. Одбрана нам је била квалитетна, али они су били бољи. Галатасарај је дошао максимално мобилисан. Имали смо жељу да их савладамо и у то нема сумње – рекао је стратег црвено-белих

Повезане вести

18 comments

otpisani101 јан 18, 2015 at 10:46

procitao sam pazljivo sve komentare i braniocima lika i dela radonjica i kk moram da kazem sledece…da,ja sam nezadovoljan svojim zivotom i lecim svoje flustracije ovde napadajuci trenera koji od 4 titule,gde je igrao kao favorit svake sezone,nije osvojio nista…nekima je zivot srecan kao sto pesma kaze- svicarka,i zbog toga je izgleda radonjic veliki strucnjak a kk crvena zvezda puna velikih trofeja i uspeha…to sto se ni oni sami ne secaju kada je zvezda poslednji put osvojila bilo koju titulu prvaka-nije mnogo ni bitno…evo vec tri godine zvezda dobro posluje,dovodi pojacanja i mi zelimo uspeh preko noci…izgleda da ce neki i posle 10 godina da nam pricaju,da smo pre 10 godina bili pred raspadanjem i zelimo uspeh preko noci…a cinjenice govore da je zvezda i u bosni na fajnal foru bila favorit za titulu aba lige i da je u beogradu bila apsolutni favorit protiv cibone na fajnal foru aba lige i da je radonjic naravno sve izgubio…o finalima sa partizanom cu samo citirati trenara partizana,,dzaba vam novci,moji sinovci,,…radonjic je luzer i tu je tacka,samo sto to covic ne zna ili se pravi da ne zna…

Reply
Wild Wild јан 17, 2015 at 21:54

Svi znamo da je „Radonjizam“ lansiran iz uprave, u saradnji sa „vođama“ da bi se nekako nivelisalo nezadovoljstvo navijača trenerovim radom. I laik i profesionalac vidi koliki je autoritet i znanje dotičnog izgovora za trenera. Evo ima i ovde branitelja lika i dela našeg vajnog stratega, ali istina se nikad ne može sakriti, a istina je da Radonjić uopšte i nije košarkaški trener. Prosto je tužno gledati zbunjena lica naših igrača dok ga slušaju u tajm-autu. Jedino što lošije radi od trenerskog posla je pričanje, ali to će možda nekad i savladati…

Reply
Vopi јан 17, 2015 at 21:25

U jee pa Čoviću ti si stvarno slep, pa kako si mogo da angažuješ Radonjića pored ovoliko vrhunskih stručnjaka! Evo malo neki da vide zašto Crvena Zvezda kao celo sportsko društvo propada. Svi bi da se mešaju tamo gde im nije mesto, očekuje se uspeh preko noći pa truju sve oko sebe svojim nezadovoljstvom, navijači bi da vode politiku kluba, neće na ABA ligu a oće na Evroligu (licemerje), krimosi vode tribinu pevaju svoje pesme bez obzira šta se dešava na terenu, krimosi vode fk i td. i td. Refleksija opšteg stanja u državi pa Zvezda kao najveći klub u istoj mora i da trpi svakojake luzere koji dolaze iz ovog napaćenog društva da prosipaju svoju ozlojeđenost na klub koji im nije doneo satisfakciju za njihove promašene živote. Najveći protivnici Zvezde su upravo njeni navijači, čast izuzetcima (oni koji su stalno uz klub, ABA). Šta to beše pozitiva?

Reply
NIKOLA јан 17, 2015 at 15:21

Potpuni luzer, kome sto pre treba videti ledja. Plasim se da ne bude kasno i da,na nasu veliku zalost, ponovo pricamo o sledecoj sezoni sa titulama. Upropastio je i izmorio igrace, trosio one glavne na potpuno nebitnim utakmicama pa smo zato trenutno, ali nadam se ne i na duze, izgubili na terenu Mitrovica, Blazica, tetoviranog, pa i Marjanovica. O Jenkinsu ne bi da potrosim ni rec, jer to ne zasluzuje. Zato ya dobro nase voljene Zvezde, ODLAZI DILETANTU TRENERSKI.

Reply
Mississauga јан 17, 2015 at 14:21

Mozda Radonja i moze da „zamisli“ , ali dok „izgovori“, mi „izgubismo“ .

Reply
Marko јан 17, 2015 at 15:04

Ahahhaahahhaha postaje smijesno,a zalosno je.Pa to je jedan od najvecih problema ja sam prosle godine poslusao jednu njegovu izjavu i bas nista nisam razumio,svega mi! I onda sam odustao,a kako je gracima svaki dan da taj jezik razumiju toliko se vidi da izmedju njega i igraca nema povezanosti,kad kamera priblizi da cujemo time out to je bruka i svaka cast momcima kako uspiju sami nesti da kreiraju.Apsolutno trenerskog pecata nema,zalosno je kada sam vidio da protiv Makabija,Galate igraci bez taktike sami u tom trenutku smisljaju sta ce,i zato imamo toliko izgubljenih lopti,promasaja za tri jer ne znaju ta ce s loptom i bacaju je onako pa ako udje dobro je,ako ne nikom nista.

Reply
monako јан 17, 2015 at 09:57

Radonjic je najvece zlo kojeje moglo da nas pogodi.Covek koji a to se videlo i sinoc u Areni gubi po ko zna koji put ISKLJUCIVO ZBOG SVOJIH GRESAKA.Zalosno je to sto svi znaju kako je doveden u KK,koja je veza potegnuta,ko stoji i zasto iza njega a najkrivlji je pa zna se Covic.Taj tzv trener godine -kako su ga proglasili-gulio bi ABA LIGU da se Cibona nije povukla od koje smo SRAMNO u sred Beograda izgubili.jedini spas nam je da PODHITNO SAM ODE,PODNESE OSTAVKU,sta vec jer ovo vise nije normalno sta on prica i kako vodi tim.Javna je tajna i da ga igraci nevole i to SVI REDOM.

Reply
otpisani101 јан 17, 2015 at 10:52

ej…sve je tacno…prave kampanju,, radonjizam,,od coveka koji je igrao za 4 titule prvaka i nije osvojio nijednu…

Reply
otpisani101 јан 17, 2015 at 08:23

na zalost svako ko malo poznaje kosarku vidi da radonjic nije trener za zvezdu…i na zalost to ne vidi onaj ko prvi treba da vidi-nebojsa covic…evidentno je da forma sve vise pada,igraci vise ne lice na one igrace sa pocetka sezone…i da ekipa ima sve pobede u aba ligi radonjic nece osvojiti nista…ako prosle sezone nije osvojio nista,ne bi ni kup da je partizan igrao sa najjacim timom,zasto bi ove…dejan radonjic svaku utakmicu koja nosi bilo kakav teret,bilo koji pritisak na igrace gubi lako…niti je ovo radonjizam,niti radonjic kako neki kazu raste zajedno sa ekipom…opet ce se nekima ciniti da u plej ofu partizan ima bolju ekipu od zvezde,nije imao ni prosle sezone, bilo kakav partizan sa ovakvim radonjicem izgledace i bolje i brze i mocnije…cudio sam se kako je radonjic i ostao trener zvezde i ove sezone,da je castan sam bi podneo ostavku…ocigledno da ga covic nikada nece smeniti a nama ostaje da se uzdamo u srecu i da se nadamo da trener nece ponavljati razred kao prosle godine,valjda je nesto naucio u izraelu gde je bio da uci skolu,kako je i sam izjavio…

Reply
moravac јан 17, 2015 at 02:25

Covece,ako imas i malo casti,postenja,samopostovanja,jednom u svom zivotu priznaj gresku!!! Veliki treneri kazu: „Preuzimam krivicu na sebe,igraci ne snose odgovornost za poraz“. Tako se igraci rasterete,oslobode i mogu da daju ono sto se od njih ocekuje. Ti to NIKADA neces reci!!! Jer si pun sebe,prepotentan,umisljen,bezobrazan. Prestani jednom sa pricom o neiskustvu,mladosti i slicnim glupostima!!! Ekipa ZVEZDE nije ni mlada ni neiskusna! Ekipa ZVEZDE je skup reprezentativaca. Sto nasih(Jovic,Kalinic,Dangubic,Mitrovic,Marjanovic),sto stranih(Blazic-Slovenija),(Cirbes-Nemacka). Njima dodaj iskusnog profesionalca Lazica i dva iskusna americka igraca i dobices sliku MOCNE ekipe koja mora igrati jaku i ozbiljnu kosarku. Izjavama tipa,mladi smo,neiskusni itd., vedjas nasu inteligenciju covece! Ovo je zemlja kosarke i ne mozes nam prodavati rog za svecu u nedogled! Slusao sam tvoju KZN malocas i ja ne mogu da povezem tvoje dve smislene recenice!!! Smuseno,konfuzno,do bola ne samokriticno… Vreme je Radonja,ODLAZI!!!

Reply
ds јан 17, 2015 at 14:54

Odlican komentar,mladost tima je po meni samo plus ovaj sastav je energican i kako kazes pun reprezentativaca a neki od njih imaju odlicne uspjehe na tom polju,time se pokazuje da njima radonjic nije dorastao.Nisam mogao ni da zamislim da postoji trener sa tako gubitnickim mentalitetom koji igrace ubija u pojam,i kako kazes vrijedja ih svojim izjavama uvijek su oni krivi ne kaze to direktno,vec indirektno.Nikada za ove tri godine nije rekao kriv sam i rasteretio igrace,kako drugi treneri rade uvijek je kriv neko trecu a ne on.Svaki put kaze nismo igrali kako smo zamislili,pa kada ce to zamisljeno uspjeti za mozda jos tri godine? Od 4 borbe za titulu nijednu nije osvojio osim onog kupa koji mi se gadi zbog njega,i to jedva protiv djece pa sta reci.Trpim ga od kada je dosao,cak sam stavljao i neke komentare kritike i kada smo pobjedjivali ali mi smo euforicni i lupali su mi minuse,ne zamjerim jer im je dojadilo da cekaju i smatrali su da je ovo nasa sezona,pa cak i ja.Kraj nije ima jos da se igra pad se desi svima,ali kad imas ovakvog trenera ti ne znas sta da mislis.Kad je gusto,kada je ekipa u problemu kao sada njega nema i negdje sam procitao kom na ovom sajtu da bi se igracu vratili oni moraju neke utakmice odmoriti jer ih radonjic sam ne zna vratiti.Ogorcen sam zaista,kada mi kroz glavu prodje samo cinjenica da on za ove tri godine poslje time outa nikada nije uspio,nikada mu to njegovo zamisljeno nije proslo i sta reci place mi se.Covjek koji dve recenice ne zna sastaviti,i kako da igraci bilo sta urade kada ga niko desifrovati ne moze,zato i gledamo tu neorganizaciju u napadu gdje pazi Jovic koji je nula suter uzeo ih je sinoc dosta u bitnim trenutcima,sve su igraci sami pokusavali ali bas svi.

Reply
luto јан 17, 2015 at 01:41

pa, on ne zna ni da priča, ha ha ha , koji je to krelac, želim ti sve poraze i onda kad odeš u neki drugi klub a valjda će te nekad onaj ć.oravi otjerati…

Reply
cz јан 17, 2015 at 01:38

DAN KADA CU TI VIDJETI LEDJA SLAVICU KAO PRAZNIK! Parazitu,neznalico,sramoto nikada ovako nisam vrijedjao Zvezdine igrace,trenera nebitno koji je sport u pitanju,ali toliko malo znanja i nezalaganja necu tolerisati! Ej zar nije dovoljno samo reci koliko se Simonovic suterski oslobodio i kako igra od kada je pobjegao od tebe i Lebrona bi unistio igracki a i bogami i psihicki,jer kod tebe igraci postaju gubitnici bas kao i ti.Sto nisam te srece da citas komentare,valjda bi imao onda obraza da odes.

Reply
rs јан 17, 2015 at 01:31

AAHHAAHAHAHAAHAHAA pa ja ne vjerujem poslje svake utakmice izjava ista,nije onako kako smo zamislili potvrdjuje da se nista ne radi i da to zamisljeno nece nikada ugledati svijetlost dana..Sramoto,toliko smo sami sebe ponizili veceras trebalo je tebe upozoriti na neke stvari a ne navijace.Ali ladi svoja m*** sta ga briga kad ga Covic drzi,ima posao a nista ne radi

Reply
Luka јан 17, 2015 at 00:43

Rečenica iz naslova najbolje objašnjava večerašnji, a i prethodne poraze. On je sve zamislio unapred, zna se kad se šta igra i kad će ko u igru i na klupu, a ako šta krene po zlu, reakcije nema, nego nakon utakmice „Nije ispalo kako smo zamislili“… E, ako je to košarkaški trener, onda sam i ja.

Reply
Разочарани Милоје јан 17, 2015 at 00:31

То што не зна да води Звезду, то ништа. То што мало зна о кошарци, па то је све познато.
Али што даје изјаве надмашио је и Вујошевића.
Чуј нисмо играли оно што смо замислили?! Па ти си незналицо могао да замислиш да ћемо освојити и Евро лигу, али увек се броји само оно што се и оствари.
Ућути се и не лупетај. Кажи једном да ми немамо тим за Евро лигу. Кажи бар једном да си ти крив за било шта.
Но, не вреди писати нити се нервирати. Ако ваљаш Човићу. онда нека те држи до миле воље на клупи Звезде.

Reply
Бранимир јан 17, 2015 at 15:44

Ми имамо тим за Евролигу, што смо и доказали. Али немао тим за пролаз међу осам најбољих. Разлика је драстична.

Reply
mare -zvezda јан 17, 2015 at 00:23

Ajde strucnjak kazi mi sta si ti zamislio sem stra za tri, individualnog kvaliteta i bobija. Kazi pa me razuveri nabedjeni strucnjace. Odlazi inace opet nista ne osvojismo.

Reply

Leave a Comment