Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Салами има проблема са визом, под знаком питања за припреме у Словенији

Тек што је после дугог очекивања стигао у редове Црвене звезде, нигеријски репрезентативац Фуад Гболахан Салами има нови проблем. Корпулентни нападач има проблема око добијања визе, па је његов одлазак на припреме у Словенију под знаком питања преноси портал Хот спорт.

Нигеријци последњих месеци имају великих проблема да добију папире за улазак у земље Европске уније због рата који тиња у најбогатијој западноафричкој држави. Звезда је због тога визу за Саламија морала да тражи у Бриселу, а због компликоване ситуације, нападач ће највероватније пропустити пут за Словенију. У клубу се надају да ће потребна документа за Саламија стићи бар до 28. јануара, када се екипа враћа у Београд и припрема за путовање у Турску.

Гболахан Салами је претходне сезоне у дресу Вари Вулфса заузео треће место на табели у шампионату Нигерије, а био је и најбољи стрелац екипе са 17 постигнутих голова. У дресу националног тима Нигерије на 12 наступа забележио је два поготка.

 

Повезане вести

1 comment

ivanovic stefan јан 17, 2015 at 13:19

ma idi ako ne moze neka ubace nekog naseg klinca spica sa jovicem i teraj cabe sebi da povedjavamo dug gubimo vreme cabe parker je tu i to je to samo napred ne treba nam niko vise nase dete i kraj 😉

Reply

Leave a Comment