Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Улазнице за Задар од недеље у продаји

Кошаркаши Црвене звезде Телеком у понедељак 19. јануара настављају такмичење у регионалној АБА лиги. Црвено-бели ће у дворани Пионир од 20 сати и 30 минута дочекати екипу Задра. Далматинци се налазе у одличној форми с обзиром да су у последњих седам утакмица забележили чак шест победа па се у београдском храму кошарке очекује веома занимљив меч. Изабраници тренера Дејана Радоњића желе да наставе победнички низ у АБА лиги, а за то ће им у овако пакленом ритму утакмица који се наставља свакако бити неопходна подршка навијача.

Улазнице за меч са Задром биће у продаји од недеље на пословницама Евентима, а на дан утакмице карте ће се продавати и на билетарници Пионира од 17 сати па све до почетка меча.

Цене улазница су непромењене, за трибине коштају 300, а за партер 500 динара. За плаву и белу ложу неопходно је издвојити 700, а за ложу 900 динара. Карте за почасна места, тик уз терен (court seat) коштају 5000 динара.

Позивамо навијаче да у што већем броју дођу у београдски храм кошарке јер ће велика подршка са трибина сигурно бити додатни мотив да кошаркаши Црвене звезде пруже још једну добру партију. Такође, посебно наглашавамо да куповина улазнице представља најдиректнију могућу финансијску помоћ клубу у намери да у наставку сезоне бележи још боље резултате.

Повезане вести

Leave a Comment