Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Салами ипак потписао уговор

Промоција репрезентативца Нигерије Фуада Гболахана Саламија у ново појачање Звезде требала је да буде одржана у суботу, али је одложена. Ипак, према сазнањима Вечерњих Новости он је истог дана нешто пре 17 часова ипак потписао уговор са шампионом Србије.

Потписивање је првобитно одложено јер је његов клуб Вари Вулфс у последњем тренутку променио одређене захтеве око позајмице на шест месеци. Проблем је настао око плаћања договорених обавеза, али је све решено због жеље оба клуба да се договор ипак постигне. Салами је обавио разговор са Звезданом Терзићем, а пре него што је то урадио изјавио је да нема никаквих проблема и да је његова жеља да заигра за црвено-беле.

Он ће бити представљен наредних дана, јер због немогућности да одмах добије визу за Словенију неће путовати са екипом на припреме. Салами је имао и лоше резултате на тестовима, па ће радити по посебном програму, а екипи ће се придружити на другој фази припрема у Турској.

Повезане вести

3 comments

josif јан 18, 2015 at 19:14

Kako je imao lose testove kada je bio na pripreme i nastupao za reprezentaciju Nigerije,jer to vrli strucnjak Lalatovic kome netreba kondicioni trener utvrdio to.pozz.MKd

Reply
Звезда шампион! јан 18, 2015 at 15:04

Може да буде права звер ако се буде са њим добро радило.

Reply
Mississauga јан 18, 2015 at 15:04

Pitanje za redakciju : Zasto se na “ Moja Cz“ objavljuje vest o nasoj Zvezdi tek posto su to uradile sve „dnevne novine“ ?
Po logici stvari trebalo bi da „svi oni“ preuzimaju vesti od „vas“o svim desavanjima u SD CZ !!
Hvala i u zdravlje..

Reply

Leave a Comment