Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда представила Саламија: Бићу Звездин Балотели, на терену ћу рећи све што имам!

Црвена звезда представила је ново појачање, Гболахана Саламија. Овај нападач је представљен из другог покушаја, пошто је прва конференција са овим циљем одложена. Било је папиролошких проблема, због којих није могао да крене на припреме са остатком тима, али је Нигеријац ипак постао нови играч црвено-белих.

Стиже из Африке, веома је корпулентан и наступа за своју репрезентацију. Очекује се да помогне тиму Ненада Лалатовића да поправи игру у офанзиви и неефикасност, као горући проблем.

„Радујем се што сам дошао у овако трофејни клуб. Драго ми је што је тренер имао поверење у мене и желим да му то вратим. Једва чекам прву утакмицу. На терену ћу рећи све што имам. Волим Балотелија као играча, а не његов карактер. Свиђа ми се његова борбеност јер сам и ја такав. Фудбал ми је на првом месту. Концентрисан сам само на то, хоћу да се покажем на терену, хоћу и да ме новинари воле, а видећемо да ли ће породица доћи када упознам град и земљу.“

Повезане вести

6 comments

Petak 13 ti јан 20, 2015 at 15:58

Salami zgazi ih sve zbog ZVEZDE!!! 🙂

Reply
Čiča јан 19, 2015 at 23:01

Po slici bih rekao da dečko ima desetak kila viška. Daj bože da bude od koristi!

Reply
ReD јан 20, 2015 at 14:48

brate ovaj ko da je izlazio na vecere sa ailtonom

Reply
Čiča јан 20, 2015 at 21:01

E dobro si se setio Ailtona. Sličnost je velika, bar na prvi pogled.

Reply
Miljan јан 19, 2015 at 18:53

Jasno i glasno sa malo reci! Svidja mi se njegovo samopouzdanje!
Necu da zvucim gay a i gradja i konstitucija! 🙂 igracki ga uopste ne znam. Al ovo je super! Imas dobar skauting, dovedes potpunog anonimca i od njega napravis zvezdu a ne ko lane sto sto je bio slucaj (Salas, Bronowicki, Pacheco, Fereira, Edgar itd.)
A postajem vec dosadan. Ali glavna zvezda tima ovog proleca ce biti Joshua Parker! Njega sam gledao u SL. Igrac je fizicki dominatniji od Lazovica! Cuvara otrese ko slinu kad krene u proboj po strani. Jak je ko zemlja! Bice nas najbolji igrac ovog proleca!

Reply
ivanovic stefan јан 19, 2015 at 13:33

tek cemo da vidimo kaki je igrac na terenu posle moze da se prica 😉

Reply

Leave a Comment