Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Анђелковић: Једва чекам припремне утакмице

Фудбалери Црвене звезде су у недељу у вечерњим сатима допутовали у Словенију, односно хотел „Жустерна“ где ће бити смештени током наредних десетак дана. Смештај и добре услове за боравак, нашим првотимцима обезбедила је и овога пута компанија „Терме Чатеж“.

У понедељак од 10 часова, по пријатном времену, одрађен је први тренинг у спортском центру „Боњифика“. Други тренинг је одржан од 17 часова. У истим терминима фудбалери Црвене звезде тренираће и у уторак, као и у среду пре подне, док је за 17 часова (среда) заказана прва контролна утакмица, против екипе НК Толмин, на стадиону „НК Анкаран“.

10612862_863644393696458_5604715233973286713_n

Прилику да забележи прве минуте након повратка у Звезду, чека и Душан Анђелковић.

– Иако већ дуже време тренирам са екипом, једва чекам припремне утакмице како бих поново „осетио“ терен. Ужелео сам се утакмица – признао је Анђелковић.

Од Анђелковића се очекује да донесе неопходан квалитет и искуство, и да екипа његовим присуством добије на пробојности уз леву аут линију.

– Сада је најважније да се добро припремимо, пре свега физички. Тренинзи јесу и биће напорни, увек је тако на припремама Црвене звезде. На нама је да искористимо припреме и одличне услове које имамо овде, јер морамо бити у стању да издржимо и највеће напоре како бисмо на пролеће могли да забележимо запажене резултате – рекао је Анђелковић.

Повезане вести

Leave a Comment