Moja Crvena Zvezda
Архива

Radivojević kapiten KK Crvena zvezda

Vuk Radivojević
Vuk Radivojević

Košarkaši Crvene zvezde Beograd odradili su poslednji trening pred odlazak na pripreme na Zlatibor koji je zakazan za ponedeljak 15. avgusta u devet sati ujutro.

Igrači i stručni štab sa oduševljenjem su dočekali vesti o imenovanju nove uprave i početku poslovno-tehničke saradnje dva kluba. Za kapitena Crvene zvezde Beograd izabran je Vuk Radivojević.

-Konačno je sve završeno i više nema neizvesnosti. Sada smo svi mirni i odlično je što je sve okončano pred odlazak na pripreme na Zlatibor. Znamo da smo sada Zvezda i moćićemo maksimalno da se koncentrišemo na rad kako bismo polako počeli da stvaramo jak klub za narednu sezonu – rekao je najiskusniji igrač tima Vuka Radivojević.

Borbeni bek posebno je naglasio izvanrednu atmosferu u ekipi i dodao:

-Treniramo odlično od samog starta, a postizanje dogovora Crvene zvezde i FMP-a oko poslovno-tehničke saradnje svima nama je još jedan ogroman motiv više. Radimo veoma ozbiljno i jako, a tako treba i mora da bude jer 90 odsto naše ekipe čine mladi igrači koji samo tako mogu da napreduju.

Ekipa će na Zlatiboru boraviti do 5. septembra:

-Mi smo bazični deo odradili već u Beogradu. Okupili smo se već 25. jula, neće biti klasičnog trčanja po šumi, ali će sigurno biti naporno, jer ćemo imati jak intezitet treninga. Međutim, više će se raditi u sali na taktici i tehnici – ističe Radivojević.

Iako je do početka sezone ostalo još mnogo vremena, svi igrači jedva čekaju start.

-Ne možemo da dočekamo utakmice, svi smo nestrpljivi. Početak lige koji je zakazan za 8. oktobar mi sada deluje mnogo daleko, jer svi zaista jedva čekamo da izađemo na teren. Ipak, svu tu pozitivnu energiju trudićimo se da prenesemo na teren tokom priprema kako bismo bili maksimalno spremni za sve ono što nas očekuje.

Novo rukovodstvo dobilo je podršku armije navijača što je posebno obradovalo igrače:

-Zveda nije ona prava bez navijača. Oni su prepoznali želju da se situacija u klubu popravi i njihova podrška biće nam od ključnog značaja. Sa punim tribinama naših navijača svi se nadamo da će to biti ona prava Zvezda – zaključio je Radivojević.

Повезане вести

2 comments

Leave a Comment