Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Павићевић: У Звезди ми је лепо

Фудбалери Црвене звезде наставили су са планом рада предвиђеним за прву фазу припрема за пролећну полусезону. У комплетном саставу, по лепом времену на словеначком приморју, изабраници Ненада Лалатовића су од 10 часова тренирали у спортском центру Боњифика.

Акценат је поново био на раду без лопте, па су Лазовић и другови истрчавали деонице. По одвојеном програму тренирали су једино Марко Петковић и Новак Мартиновић. Послеподневни тренинг одржан је од 17 часова, када је било хладније време.

Од доласка у наш клуб јануара претходне године, Саво Павићевић није пропустио нити једну утакмицу у дресу Црвене звезде, што само показује колико је битан играч за екипу. Сави Павићевићу су ово треће припреме са Звездом, и свакако је један од позванијих да прича о раду и тренинзима.

– Као и на претходним припремама, наши домаћини из компаније „Терме Чатеж“ су се потрудили да нам обезбеде максималне услове за тренинг и опуштање. Све је на веома високом нивоу, и на нама је само да вредно тренирамо како бисмо се спремили за наставак првенства. Ради се жестоко, као и увек, и свесни смо да тако мора и приступ сваком тренингу је максималан.

Саво Павићевић ће остати лидер Звездине одбране, иако је постојала могућност да у зимском прелазном року напусти екипу.

– Мени је у Звезди лепо, добро се осећам и драго ми је што ћу и даље носити црвено-бели дрес. Трудићу се да, као и увек, својим искуством помогнем екипи у походу на наше циљеве, а они су познати. Надам се да ћемо сви здрави завршити припреме, а онда у првенству учинити све што је у нашој моћи да забележимо што више победа – прижељкује Павићевић.

Повезане вести

Leave a Comment