Moja Crvena Zvezda
АтлетикаВажноНајновијеОстало

Добри резултати Алине Ротару и Милане Тирнанић на 60 метара у Зинделфингену

Појачања Атлетског клуба Црвена звезда за нову сезону, Алина Ротару и Милана Тирнанић, забележиле су запажен резултат у трци на 60 метара на дворанском митингу у немачком Зинделфингену.

Румунска атлетичарка, Алина Ротару, заузела је четврто место у А групи са 7,68 секунди. Испред ње су биле Надин Гонска (7,41), Сабрина Линденмајер (7,67) и Мона Мајер (7,68). Алина је у полуфиналу имала још боље остварење од 7,63 секунде. Ово није њена примарна дисциплина, али и у скраћеном спринту има јако добре резултате. Претходне сезоне остварила је у скоку у даљ лични рекорд од 6,74 метара у румунском Питештију, што је одличан резултат у светским оквирима, тако да ће Алина бити једна од главних узданица Црвене звезде у Купу шампиона ове године, где ће помоћи београдском тиму у штафетним тркама и скоку у даљ.

Tirmanic_M

Милана, која иначе живи у Немачкој, забележила је у својој групи резултат од 7,72 секунди, што је само три стотинке слабије од њеног личног рекорда (7,69), који је поставила прошле године. Она ће већ наредног викенда имати нове наступе на такмичењу у Беден-Виртембергу.

Повезане вести

Leave a Comment