Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

У полуфиналима Купа против Визуре и Војводине

У београдском хотелу “М” одређени су домаћини Финалних турнира Купа Србије у обе конкуренције, као и парови полуфинала.

Финални турнир, јубиларног 50. Купа Србије у конкуренцији одбојкаша одиграће се 14. и 15. фебруара у малој сали СПЦ “Војводина” у Новом Саду, а у полуфиналу ће играти Војводина НС Семе – Црвена звезда и Партизан – Раднички из Крагујевца.

Мислим да су Партизан и Војводина на овом такмичењу фаворити. Партизан се тренутно налази на првом месту на табели Винер Штетише лиге, па има психолошку предност, а Војводина зато што је домаћин. А Звезда је увек Звезда и она ће покушати да можда и на овај тежи начин, прво са домаћином реши утакмицу у своју корист, а онда ћемо гледати шта ће бити другог дана, у финалу купа. Мислим да ће овај Финални турнир показати заиста да српска одбојка не треба да брине за будућност. Биће то ревија младих и преспективних играча што је за наш спорт веома важно – изјавио је након жреба спортски директор Црвене звезде Ласло Лукач.

Финални турнир 49. Купа Србије у конкуренцији одбојкашица одиграће се 21. и 22. фебруара у дворани “Уб” у Убу, а у полуфиналу ће играти: Визура – Црвена звезда и ТЕНТ из Обреновца – НИС Спартак из Суботице.

Рекла бих да су екипе ове године у Винер Штетише лиги доста квалитетне. Има бар пет екипа које су врло квалитетне. Визура игра најквалитетније, самим тим што је актуални шампион и што јако успешно игра Лигу шампиона. И прошле године је Визура словила за великог фаворита на Финалном турниру, али знамо какав је био епилог. Звезда је освојила Куп и могу да кажем да ће се наше играчице максимално припремити. Оне имају увек посебан мотив када је у питању освајање неког трофеја, а нарочито Купа. Могу рећи да Звезда има велико искуство у освајању титула, па видећемо шта ће се десити на самом терену. Победиће онај ко је најбољи, а победник Купа мора да добије две утакмице, па било која екипа да је на другој страни мреже – истакла је Ана Аврамовић, генерални директор Црвене звезде.

Бивши првотимци Црвене звезде, Ања Спасојевић и Жељко Танасковић одредили су парове полуфинала у обе конкуренције.

СЕНИОРИ – 50. КУП СРБИЈЕ 2014./2015. – ФИНАЛНИ ТУРНИР (14. И 15. ФЕБРУАР) – НОВИ САД (МАЛА САЛА СПЦ „ВОЈВОДИНА) – РАСПОРЕД

ПОЛУФИНАЛЕ – СУБОТА, 14. ФЕБРУАР
ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ (НОВИ САД) – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА
ПАРТИЗАН – РАДНИЧКИ (КРАГУЈЕВАЦ)

ФИНАЛЕ – НЕДЕЉА, 15. ФЕБРУАР

СЕНИОРКЕ – 49. КУП СРБИЈЕ 2014./2015. – ФИНАЛНИ ТУРНИР (21. И 22. ФЕБРУАР) – УБ (ДВОРАНА „УБ“) – РАСПОРЕД

ПОЛУФИНАЛЕ – СУБОТА, 21. ФЕБРУАР
ВИЗУРА – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА
ТЕНТ (ОБРЕНОВАЦ) – НИС СПАРТАК (СУБОТИЦА)

ФИНАЛЕ – НЕДЕЉА, 22. ФЕБРУАР

Повезане вести

Leave a Comment