Moja Crvena Zvezda
ВажноПрипремеФудбал

Нова победа на припремама, голови Јовића, Гаврића и Паркера

Данас су фудбалери Црвене звезде имали још једну контролну утакмицу на припремама у Словенији. Изабраници Ненада Лалатовића састали су се са екипом НК Анкаран и успели су да упишу нову победу. Сви голови су постигнути у првом полувремену које је у потпуности било у знаку црвено-белих.

Стартних једанаест у првом полувремену чинили су: Рајковић, Цветковић, Луковић, Павићевић, Анђелковић, Грујић, Стојановић, Савићевић, Гаврић, Јовић и Паркер.

Црвено-бели су кренули веома офанзивно што је донело резултат већ у шестом минуту када је мрежу затресао Лука Јовић. Млади нападач се најбоље снашао у гужви после корнера и донео вођство својој екипи. После само шест минута Црвена звезда долази до новог поготка, а овог пута прецизан је био Ненад Гаврић. После акције Стојановића и Паркера, за добру и ефикасну завршницу побринуо се Гаврић. У 15. минуту Звезда долази до 3:0, а опет су главне улоге имали Гаврић и Паркер. Овог пута Гаврић је био асистент, а новајлија у црвено-белом дресу уписао се у стрелце. Фудбалери словеначког друголигаша нису озбиљније претили голу Звезде, свака лопта завршавала је у рукама сјајног Рајковића. Средином првог полувремена Савићевић је аистирао Стојановићу али је волеј изблокиран. Јовић је постигао још један гол, у 37. минуту, али је поништен због офсајда. Само два минута касније после изведеног корнера, Анкаран смањује вођство Звезде. Прво полувреме је завршено резултатом 1:3.

У наставку меча, Лалатовић се одлучио за следећи састав: Манојловић, Планић, Јовановић, Лазић, Ђорђевић, Ристић, Босанчић, Аврамовски, Лазовић, Антић и Деспотовић. Већ на старту другог дела игре запретили су Босанчић и Аврамовски, али резултат је остао непромењен. Шансе су наставиле да се ређају међутим нико није успео да постигне нови гол. У 66. минуту Манојловић је одбранио веома добар шут фудбалера Анкарана. Већина напада Црвене звезде ишла је по десној страни, а најчешће су их организовали Планић, Лазовић и Босанчић. У 74. минуту искључен је Дарко Лазић због протеста након судијске одлуке, тако да је од тог тренутка Ђорђевић играо штопера, а Антић левог бека. Млади голман Манојловић уписао је сјајну одбрану после слободног ударца који је досуђен у корист Анкарана. До краја меча покушавали су Деспотовић, Босанчић и Лазовић, али ниједан од шутева није завршио у мрежи голмана Анкарана. На крају сусрета, Анкаран – Црвена звезда 1:3.

Повезане вести

2 comments

Teks Viler јан 25, 2015 at 08:47

Ovog proleca ce kriticari Nenada Gavrica ostati bez teksta.Takav profesionalac se retko srece,uporan i vredan.U Napretku je igrao izvanredno,proradice i kod nas.I da pohvalim upravu sto nije zrtvovala nase dete Vukana zbog Krunica.Nasa deca Vukan,Ristic,Grujic,Rajko,Luka,Avramovski,Stojanovic,Jovanovic…su 2 trecine ekipe.Kad smo to poslednji put imali?

Reply
ivanovic stefan јан 24, 2015 at 19:13

svaka cast napokon jovic parker se za sad dobro pokaziva videcemo 🙂

Reply

Leave a Comment