Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Јагодина дупло боља од црвено-белог тима

Рукометашице Црвене звезде поражене су на гостовању у Јагодини резултатом 16:33 у мечу 10. кола Супер лиге Србије. Био је то 10. пораз Звезде ове сезоне у домаћем шампионату.

Почетак утакмице није наговештавао овакав епилог. Београдски састав је, на изненађење многих, повео са 5:3 у деветом минуту. Војислава Ђорђевић и Сабина Карадиновић постигле су по два гола у овом периоду, па је гостујући тим преокренуо од 1:2 до 5:3. Црвено-беле су последњи пут имале предност после поготка Војиславе Ђорђевић у 14. минуту. Ипак, разлика у квалитету и већи број играчица у корист домаће екипе узели су маха, па је Јагодина преокренула на 9:7 голом Николете Милановић. Звезда се држала на пристојном заостатку још само пар минута, а затим је Јагодина разноврснијом игром у финишу првог полувремена стигла до озбиљне предности од 18:10.

IMG_20150124_190203

Звезда је у другом полувремену постигла само шест голова, па другопласираном тиму није било тешко да у лаганом ритму стигне до велике предности и забележи убедљиву победу. Штета је што црвено-беле нису успеле да одрже добру партију из првих двадесетак минута, али чак и да су одиграле изнад својих могућности, тешко би стигле и до ремија, јер Јагодина има за наше услове врло квалитетан састав. Црвено-беле су на овом гостовању имале и велику подршку својих навијача из Јагодине.

Најефикаснија на утакмици била је рукометашица Црвене звезде Сабина Карадиновић са седам постигнутих голова. У победничкој екипи по шест пута су се у стрелце уписале Ивана Поповић и Катарина Радовић, док су Тамара Георгијев и Николета Милановић забележиле по пет погодака.

Јагодина – Црвена звезда 33:16 (18:10)

Јагодина – Дворана: Јаса. Гледалаца: 500. Судије: Колак и Милошевић. Седмерци: Јагодина 4 (4), Црвена звезда 5 (3). Искључења: Јагодина 8, Црвена звезда 6 минута.

Јагодина: Радосављевић, Милановић 5, Адега, Радојевић, Богдановић 1, Васић 1, Матић 3 (1), Јевтић 1, К. Георгијев, Поповић 6, Кукић 2, Ољача, Петровић, Радовић 6 (1), Глишовић 3 (1), Т. Георгијев 5 (1).

Црвена звезда: Манчић 1, Гуџић 1, Ј. Ђорђевић 3, Ђокић, Анђелковић, В. Ђорђевић 3 (1), Лежаја, Сикимић, Сујић 1, Антонић, Карадиновић 7 (2), Вуклиш.

Црвена звезда је после 10. кола и даље на дну табеле без бодова, а у следећој рунди такмичења дочекује екипу Књаз Милоша из Аранђеловца.

Повезане вести

Leave a Comment