Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Мрђа: Џони је изгубио здравље због титуле

Драган Мрђа, најбољи стрелац лиге претходне сезоне и један од најзаслужнијих за повратак титуле на Маракану, имао је само лепе речи за свог бившег саиграча из шампионских дана, Николу Мијаиловића, у изјави за Моцарт спорт коју преносимо у целини:

– Оно што се дешава са Николом Мијаиловићем је права катастрофа! Не знам коју бих другу реч употребио. Дечко је суспендован због сукоба са Босанчићем. Људи из управе клуба би морали да знају да се чарке између саиграча дешавају, да је то нормална појава… Испада да је Џони најгори могући негативац, а ми који смо са њим делили свлачионицу знамо да то не одговара истини. Недавно сам прочитао изјаву Милоша Нинковића о томе да је Мијаиловић свашта радио како бисмо освојили титулу. Савршено тачно. И здравље је изгубио због тога.

Мрђа мисли и да је због Џонијевих заслуга у претходној сезони, леви бек и доскорашњи капитен клуба морао да буде заштићен од стране Славише Кокезе:

– Када је почела пролећна сезона Мијаиловић је пронашао заједнички језик са потпредседником клуба Славишом Кокезом. Били су на истим таласним дужинама, стално комуницирали. Покушавали су да реше проблеме како би екипа била фокусирана само на терен и шампионску трку. Дакле, Кокеза врло добро зна шта је и како Мијаиловић радио. Мислим да је због тога Кокеза морао да га заштити – рекао је повремени репрезентативац Србије, а затим додао:

– Некако ми се чини да се не зна ко би шта требало да ради у клубу. Прошле сезоне имали смо испред себе јасан циљ да освојимо титулу. Успели смо у томе. Многи од нас су играли у иностранству, па нам је финансијска криза лакше пала. Тешко се концентрисати на фудбал… Нас је држала невиђена атмосфера. Били смо, пре свега, другари, а потом саиграчи. Међутим, не може се стално на ту фору. Као Звездином детету јако ми тешко падају вести које читам – закључио је Мрђа.

 

 

Повезане вести

2 comments

Luka јан 26, 2015 at 19:05

Nije to samo Džoni nego se iz dana u dan brukamo jer ovi što su u klubu nemaju ni osnovno kućno vaspitanje a kamoli šlifa da vode ovakav klub. Šta reći kad je jednom Robertu Prosinečkom spuštana slušalica kad je zvao da vidi šta je sa dugom prema njemu… Džoni je druga priča, on sad plaća prljavi posao koji je za upravu odradio prethodne sezone, ali svejedno je bruka da se tako tretira kapiten, pa kakav god da je…

Reply
Iznogud јан 26, 2015 at 11:05

Tacno tako, katastrofa je to sto se radi prema Dzoniju, ali nije prvi put da se uprave Zvezde neljudski odnose prema igracima koji su mnogo ucinili za klub. Gde su sada one vodje i verne delije da podrze svog kapitena i da sada dignu glas, a ne da oni odredjuju ko ce biti doveden od pojacanja a ko ne.

Reply

Leave a Comment