Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеПрипремеФудбал

Петковић – Опоравак иде одлично, али не журим

Напокон је сунце засијало пуним сјајем у Копру. Право пролећно време је дочекало Звездине фудбалере на тренингу у 11 часова.

Ипак, без обзира на сјајне услове, играчима данас није било лако због пакленог ритма тренера Лалатовића. Поново се трчао велики број серија и то деонице од 80 метара за 15 секунди. Паркер је због лакше повреде пропустио тренинг, и с обзиром да не би могао да наступи на сутрашњој утакмици против Копра, добио је слободно и отпутовао је за Лондон.

У теретани смо испратили рад Марка Петковића. Под командом Михајла Бате Радуловића, наш десни бек свакодневно јача десну ногу и враћа кондицију за наставак сезоне и повратак на терен. Чучњеви, дизање тегова, рад са медицинком за почетак, а онда и коришћење великог броја справа које пружа теретана на стадиону Боњифика. Тренер Радуловић не контролише Марка стално јер како и сам каже, Петковић је велики радник и зна да ће сваку вежбу одрадити како треба.

– Имао сам ту срећу да стварно имам врхунске услове што се тиче опоравка. Имам и теретану, терен и базен у хотелу, све оно што ми је потребно у овом периоду, тако да сам задовољан. Доста тога је већ одрађено и опоравак иде и брже од очекиваног. Осећам се одлично, пријају ми и победе екипе, дају ми мотив. Мало ми је тешко док их гледам јер имам велику жељу да се што пре вратим али никако не смем да пожурим са опоравком, и вратићу се када будем био 100% спреман и физички и психички – рекао је Марко Петковић.

Повезане вести

Leave a Comment