Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаКлупска дешавањаКошарка

Карте за Албу од сутра у продаји

Кошаркашима Црвене звезде Телеком у четвртак 29. јануара предстоји меч петог кола Е групе Топ 16 фазе Евролиге. Црвено-бели ће у дворани Пионир од 20 сати и 45 минута дочекати берлинску Албу која је одлично стартовала у Топ 16 фази, забележила је већ две победе, а у немачком шампионату је лидер на табели па се очекује изузетно узбудљив меч.

Улазнице за ову утакмицу биће у продаји од среде 28. јануара на свим пословницама Евентима (Комбанк арена, ТЦ Ушће, Дом омладине, Билет центар и још 100 продајних места широм Србије) од 10 часова. С обзиром на чињеницу да је продато чак 4.289 сезонских улазница и да један број карата на основу уговора припада спонзорима, да је капацитет Пионира знатно мањи у односу на капацитет Комбанк арене, веома мали број улазница ће се наћи у продаји.

Карте за трибине коштају 600, а за партер 900 динара. За плаву и белу ложу је неопходно издвојити 1200, а за ложу 1500 динара. Цене улазница за почасна места тик уз терен (court seat) су 10.000 динара.

Позивамо навијаче да на време обезбеде своје улазнице, да дођу у Пионир и подрже Звезду у намери да забележи прву победу у Топ 16 фази Евролиге. Посебно наглашавамо да куповином улазница навијачи на најдиректнији начин финансијски помажу клубу у намери да у наставку сезоне бележи још боље резултате.

Такође, овом приликом КК Црвена звезда још једном апелује на све навијаче да навијају фер и спортски, без убацивања било каквих предмета на терен, употребе ласера или пиротехничких средстава, јер би сваки и најмањи инцидент могао да има несагледиве последице за клуб.

Повезане вести

Leave a Comment