Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојка

Гмитровић: Не смемо да потценимо Инђију

У премијерном мечу 14. кола Винер Штетише лиге одбојкаше Црвене звезде у четвртак, 29. јануара очекује гостовање у Инђији.

2014-aleksandar-gmitrovicЦрвено-бели су у прошлом колу остварили победу над Ђердапом од 3:0, а претходно су доживели два пораза од Партизана (1:3) и Војводине (3:2). Тренутно заузимају друго место на табели са 31 бодом, пет мање у односу на водећи Партизан.

После победе на почетку године против Спартака у Љигу (0:3), екипа Инђије је забележила два пораза, прво од Радничког (0:3), а потом и од Рибнице у Краљеву (3:1). Тренутно су седми са пет победа и осам пораза и 14 бодова.

Коректор Црвене звезде Александар Гмитровић нада се новом тријумфу своје екипе.

– Чека нас један неизвестан меч. Инђија је незгодан ривал и не смемо да дозволимо да се много разиграју. Очекујем победу и ми сутра идемо на три бода. Надам се да ћемо то и остварити – рекао је млади коректор, а потом је додао:

– Баш зато што су у паду форме су незгодан ривал. А пошто ће сад пред својом публиком хтети да покажу да је то само лоша форма, морамо озбиљно да их схватимо и да максимално уђемо у тај меч. Не смемо ни мало да их потценимо – закључио је Гмитровић.

Утакмица 14. кола између Инђије и Црвене звезде је на програму у четвртак, 29. јануара од 18 часова у спортској хали у Инђији уз директан ТВ пренос на РТС-у. Меч ће судити Зоран Радовановић и Борис Коларевић.

Повезане вести

Leave a Comment