Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеПрипремеТрансфериФудбал

Планић на позајмици у ОФК Београду, Деспотовић отписан

Како преноси портал Мондо, Богдан Планић ће се вратити на Стару Карабурму после 6 месеци на позајмицу, док је Ђорђе Деспотовић слободан у избору новог клуба.

Због велике конкуренције на позицији централног играча одбране, Богдан Планић ће провести пролећни део сезоне у ОФК Београду. Планић је дошао летос у Црвену звезду управо са Карабурме и одиграо је 7 утакмица. Како наводи Мондо, ОФК Београду су понуђени Вукашин Јовановић и Планић, а они су се одлучили за бившег играча.

Деспотовић неће отпутовати на други део припрема у Турску и слободан је у избору новог клуба. Деспотовић се вратио летос у Црвену звезду из белгијског Локерена, одиграо је 12 утакмица и постигао два гола.

Очекује се у наредним данима и расплет око Дарка Лазића, којег су представници Гента гледали против Копра и Александра Ковачевића. Црвена звезда у недељу путује у Турску на други део припрема, где ће боравити до 15.фебруара и одиграти шест утакмица.

Повезане вести

4 comments

josif јан 29, 2015 at 23:33

A ko sta pita Lalatovica,a i netreba jer nema pojma.Pa juce je pricao kako je Planic jedini desni bek a Despotovic jedini centarfor uz to ga hvalio da dobro radi na pripremama,ovaj potez dovoljno govori dali se on o necemu pita.Sto se samih igraca tice ni Despotovic ni Planic realno nisu zadovoljili,mozda i nisu dobili adekvatnu priliku ali sigurno niko nece zaliti zbog njih,jos da odu Gavric i Bosancic jer takodje nisu potrebni,dobili su priliku koju nisu iskoristili a onaj Gavric i realno nema kvaliteta.Forsirati Ristica,Grujica,Avramovskog i Jovica jer su buducnost kluba i na njima se moze zaraditi.Pozz.MKd

Reply
pera јан 30, 2015 at 08:13

Prijatelju ne pecaj se na novinske natpise. Rakić je bio bog u ekipi a nije pogodio gol cele polusezone a igralo se sqamo na njega u napadu. Djordja su par puta gurnuli pri kraju utakmica da ih vadi. Lalatović u ovoj ekipi ima deset krila koja nemaju kvalitet da naprave razliku već se igra u napadu svodi na prodor Lazovića po krilu i centaršut na centarfora koga mi nemamo jer niti je Parker centarfor niti je Salami to obojica su krila. Kataji na utakmicama ima odnos kao da igra na ulici sa drugarima. Gavrić nema kvalitet od fudbala ima samo želju. Savićevića gura crnogorski lobi, daj bože da napravi karijeru. Najboljim igračima a to je Ristić se traži mesto na krilu a on je idealna leva polutka. Malog Grujića bi da prodaju za siću a on će za godinu dve vredeti desetak miliona eur. Ovde se radi o klasičnom mešetarenju menadžera i nikad gora nije bila situacija u klubu. Počasni predsednik i generalni sekretar kluba se bave onim od čega danas dobro žive. Mešetarre sa menadžerima a Zvezda od toga nema koristi. Zapamtite ovo Djordje Despotović je spletom okolnosti na sreću Zvezde završio u njoj a sada bi trgovci da naprave mesto nekom svom pulenu na kome će se ugraditi. Luka Jović sa ovim nema veze, pre bih rekao da se ovim strancima obećalo da će sigurno igrati. Ne dirajte Despotovića on je potreban klubu i timu a ovi vaši neka dokažu da su bolji pa neka igraju. Grobarima savet da ne lupaju bez potrebe minuse jer njihov klupčić nije ni spomenut u komentaru. Inače bravo za prisustvo na sajtu polako postaju potencijalni Zvezdaši.

Reply
Teks Viler јан 29, 2015 at 18:41

Zao mi je Despotovica,nije dobio pravu sansu.Malo se zakacio i sa navijacima onim gestom.Ko zna,mozda ovo za njega bude dobra opcija.Jovovic?Stop jsd navijacima.Planic?Gde ce pored Save,Lukovica,Lazica i Jovanovica a tu je i Mbodj.I dajte Jovu lukica iz Modrice,17god.Da imamo tandem Luka Jovic-Jova Lukic.Za malog kazu da ce biti urnebes od igraca a Zvezda mu je u krvi.

Reply
pera јан 29, 2015 at 18:29

Zašto nas terate gospodo mešetarska da se stidimo sami sebe. Jel hoćete bojkot kluba dok vi ne odete. Ovi momci su suvo zlato za klub. Nadam se da se radi o velikoj greški koja se mora ispraviti. Djordje Despotović nije dobio nikakvu šansu u klubu koji obožava i zbog šanse u njemu je odbio finansijski odlične ponude. Boli jer mi nemamo nijednog centarfora. Kakav bre Jović nije pogodio gol godinu dana otkad ste ga gurnuli golobrada da biste prodali meso. Slobodno pošaljite i Katajia da se igra fudbala i Gavrića koji ne može da odigra ništa iz kluba. Despotović i Planić a i Jovanović su momci koji su potrebni klubu i ne odričite se njih. Pa hteli ste bre grobara Jovovića da dovedete a Zvezdinu decu terate iz kluba. Ovako je odstranjen Filip Djordjević jedini centarfor posle Mrdje koji je igrao u Zvezdi sad bi da se napravi mesto nečijem strancu a njih dvojica nisu pipnuli loptu a pola priprema je prošlo. Lalatoviću sramota je da prihvataš da si marioneta zarad ostanka u klubu. Šta ti to treba svaki normalan trener voli da ima centarfora sa srcem i snagom kakvu poseduje Despotović i uz to i reprezetnativac bivši ali i sigurno budući. Sujeta polu igrača potonjih trenera je čudo, ma kako vam smetaju oni koji su prodorni i hrabri a dobri su vam poltroni. Uspehe pišu ovi prvi zapamtite gubitnici jedni.

Reply

Leave a Comment