Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеРукомет

Победа Звезде у Великој Плани

Рукометаши Црвене звезде савладали су Мораву резултатом 34:27 у пријатељској утакмици у Великој Плани.

v11Црвено-бели се вредно припремају за пролећни део сезоне појачани са неколико врло искусних играча. Морава је држала корак са трофејним београдским клубом током већег дела првог полувремена. Звезда је у 13. минуту водила са 9:8, а седам минута касније разлика је била истоветна (13:12). Ипак, у финишу првог дела гости су направили серију од 6:1 и отишли на одмор са шест голова предности (19:13).

Ту разлику је екипа Ненада Перуничића одржавала, а чак и повећала у другом полувремену, па је у 39. минуту било и +7 (24:17). Морава је средином другог дела игре успела да смањи на 22:25, али је распуцана екипа Црвене звезде до краја вратила ону разлику од седам голова и забележила победу у гостима.

Најефикаснији на утакмици био је Младен Ивановић, појачање црвено-белих из Војводине. Постигао је чак девет голова, а пратили су га Војислав Брајовић, Младен Шотић и Виктор Матичић са по четири поготка. У екипи Мораве по пет пута су мрежу погађали Бојковић, Ракић и Јокић.

Морава – Црвена звезда 27:34 (13:19)

Хала у Великој Плани. Гледалаца: 800. Судије: Благојевић и Ђокић (Јагодина). Седмерци: Морава 4 (4), Црвена звезда 2 (1). Искључења: Морава 8, Црвена звезда 6 минута.

Морава: Живковић (5 одбрана), Трпковић, Тасић 3, Ђурковић 1, Ракић 5, Урошевић, Петровић, Јокић 5 (3), Рајић, Антић 2, Поповић (5 одбрана), Радојевић, Божанић 1, Милановић 1, Бојковић 5, Спасић, Аврамовић 4 (1), Белић (4 одбране).

Црвена звезда: Живојиновић (5 одбрана), М. Поповић 1, Вујовић 1, Милошевић 3, Јовановић (одбрана), Л. Поповић 1, Дамњановић, Тодоровић, Шотић 4, Цупара (8 одбрана), Нешовановић 3, Матичић 4 (1), Димитрић, Бабић 3, Ивановић 9, Леовац, Брајовић 4, Гачевић 1.

Црвено-бели ће од суботе учествовати на 9. меморијалном турниру “Драган Ранковић“ у Београду. Турнир се одржава од 31. јануара до 1. фебруара у дворани СЦ Вождовац на Бањици, а поред Црвене звезде учествоваће Партизан, суботички Спартак и шампион Србије екипа Војводине из Новог Сада.

Повезане вести

Leave a Comment