Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

МЦЗ сазнаје: Звезда није продала проценте уговора Михаила Ристића

Пре извесног промена, појавила се информација да је Црвена звезда продала део уговора Михаила Ристића менаџеру Пинију Захавију.

Међутим, како сазнаје наш сајт, та информација није била тачна и према нашим сазнањима, његов уговор (још увек) није подељен између клуба и било ког менаџера. Шта ће бити у будућности, видећемо, а тренутно је реалније да дође до промена када је у питању Марко Грујић.

Повезане вести

11 comments

Delija Cikago јан 31, 2015 at 21:22

Ako se stvavrno dogodi da ta lopovcina Zvezdan Terzic proda igraca (Marka Grujica) koj realno ima potencial da bude „Novi Matic“ za nedostojnih njegovom potencialu 1.500.000 evra onda se stvarno treba suprostaviti njegovoj poziciji kao bilo kakav funksioner a kamoli da ima autorited da ovakve odluke pravi! Jel treba jos 10 godina u nazad da nas vrati?! Bolje da nam klub vode Rusi ili Arabi. Oni bi barem uneli kapital da imamo mogusnost da zadrzimo nekoliko najboljh igraca iz ovih mladih generacija. Ovi igraci (Grujic, Rajkovic, Mbodj, Petkovic, Avramovski, i Ristic) su svi potenciali za dugotrajan vek u Zvezdi ako ih zadrzimo i unapredimo. Onda? Juris na Evropu. Plus treba barem ukazati novu priliku Jovicu i Salamiju par meceva pa da vidimo dali i njih da ucvrstimo u tu kategoriju. Iskreno ovi veterani Stojanovic, Lukovic, Parker (mlad ali je igrao u Campionshipu) nisu losi i Liga Evropa nije nemogucna misija ako se zadrzi kostur ove ekipe. To ne znaci da je titula ove sezone vec izgubljenja, ali je Partizan bio na drugom nivou realizacije u odnos na nas i ako nastavimo da igramo 1-0 protiv amatera, onda nema sanse da osvojimo Ligu. Inace, nek prodaju bilo koga, samo ne njih. Na primer, Koreanci najverovatnije placu za Bosancicem sa obsirom koliko su ga placali tamo. Mozemo ladno da im ga uvalimo za najmanje 1.000.000. Videli smo kako je tamo pravio budale od svih a od kako je lik stigao u Zvezdu svi samo prave budalu od njega.

Reply
Teks Viler феб 1, 2015 at 14:34

Matic koga pominjes otisao besplatno a za klinca 1500000 malo?Idi begaj.Zamisli da svake sezone prodamo po jednog omladinca za te pare?Mozda iz Cikaga milion i po izgleda’ litl,’ali iz Srbije,mnogo.Za Bosancica se slazem,delimicno.Prodati ga Korejancima ali za 6 meseci.Nek uradi nesto i ovde,u medjuvremenu.

Reply
deda феб 2, 2015 at 17:50

Koliko ljudi toliko ideja. U sredisnjem-glavnom delu se potpuno slazem (jedna ekipa sto duze igra u istom sasstavu, toliko bolja: Real, Bajern, Mancesster itd.). Ne slazem se za Bosancica jer mislim da ga jos nismo upoznali, kao i Katajia i jos nekih. Podrzavam Terzica, ko god da dodje radice onako kako misli da je najbolje, a sigurno je da se o tome mnogi nece sloziti. Mislim da je greska sto je skupljeno toliko igraca, tako da mladi, Koje bi mogli dobro prodati, nece imati dovoljlnoo mogucnosti da igraju i da se pokazu. Kako da igraju Lazi, Jovanovic, Mbodj, pored Lukovica i Pavicevica? Imamo preko 10 vezista, a ko ce igrati bog ce da zna. Itd.

Reply
otpisani101 јан 31, 2015 at 00:54

moram da priznam da citam komentare i cudim se…neki bi da zvezda igra trecu ligu,drugi bi da ne proda nikog ni menadzerima a bogami ni klubovima a da igra u evropi i isplati potrebne pare…treci da zvezdu vode lopovi itd…prvo price da zvezda igra u trecoj ligi su mi smesne i zamislite tri-cetiri godine zvezdu bez prve lige,to je ravno gasenju kluba…niti je srbija skotska a jos manje zvezda,glazgov rendzers…nova uprava,kakva god da je,jedina je koja u ovom trenutku sme da vodi zvezdu koja je pred fajront…a toliko ima da se ukrade, gde zvezda duguje preko 50 miliona evra i mora do marta da isplati 11 miliona evra da bi igrala evropu i duguju se i plate i ko zna sta jos ,pa ce se terzic,pocasni presednik dzajic i kokeza obogatiti i pogotovo politicar kokeza nema bolju firmu za bogacenje,nego naso bas crvenu zvezdu koja je na kolenima i koja tuguje i kurti i murti…interesantna stvar da je terziceva uprava,mislim jedina u istoriji kluba koja jos nije ni pocela da radi a vrsi se propaganda protiv uprave…prosle sezone je zvezda na celu sa dzajicem osvojila titulu…iza te uprave i titule su stali-skoro cela srbija,dijaspora i koliko god ovde neki negodovali cak i tole karadzic…terzic i ova uprava se napadaju i sto trava raste e pa ja sma jedan od retkih koji staje na strani terzica-jer dosada nista nije ukrao,mnogo mladih fudbalera je sa prvim timom na pripremama,uzeo zvezdu kada su svi bezali od nje,preuzeo svu odgovornost na sebe i najvise cenim kod terzica sto vise ne zasedaju upravni odbori koji nikada nemaju kvorum…terzic nije idealan,ali boljeg i pametnijeg nemamo,kada napravi prvu gresku,ja cu ga pljuvati vise nego ovi danas…ima sigurno i pametnijih i boljih od terzica,ali na zalost nece da vode zvezdu i na zalost beze od te iste zvezde, koja je odavno dno-dna…zvezda je zivot a sve ostalo su sitnice…

Reply
Teks Viler јан 31, 2015 at 07:04

Da je Luka Jovic pogodio u derbiju,da nismo sramno odigrali protiv Cuke,Vozdovca i da smo imali malo srece u KG(promasili 7 zicera)danas bi se druga pesma pevala.Zameram Terzicu najvise sto nije zadrzao naseg najboljeg fudbalera i sjajnog coveka Nejca Pecnika.S njim i bez njega u timu nije isto.Zar novac za Parkera i Salamija nije mogao biti dat Slovencu?Zao mi je i Dzonija,iako nije igrao jesen ni blizu svog nivoa,sramno je odstranjen.Mada mu ona javna kampanja protiv Terze nije trebala(ako je on pisao te tekstove).Nije lako biti domacin u kuci duznoj do guse a njive moras sejati kako znas i umes.

Reply
otpisani101 јан 31, 2015 at 09:34

ok…u vecini stvari se slazem …ali terzica pljuju od prvog dana da je lopov a dzajic nije,obojica hapseni zbog istog krivicnog dela i obojica nisu osudjena-znaci nisu lopovi…slucaj ristic,gde vidimo da nije prodat…pa mijailovic napada terzica, kada je napao stojadinovica imao podrsku cele ekipe,na zalost ovde nije stao iza mijailovica nijedan fudbaler ,pa cak ni njegov prijatelj kokeza…onda naslov ,,sramota,,jer navodno lazovic procitao iz novina da nije kapiten…on je valjda sa ekipom i vidi da nije kapiten,sam lalatovic rekao da nije zvanicno odredio kapitena…a i sam ovaj sajt o radonjicu,kosarkaskom luzeru ,pise clanke podrske a o terzicu ovde nisam procitao ama bas nista pozitivno,samo reci kritike i jedva se ceka bilo koja sitnica,da se pise protiv terzica i uprave…

Reply
БруталноРеалан јан 31, 2015 at 16:17

Искрено си ме насмејао, ако ништа хвала ти. То што није осуђен само говори каква је ово гангстерска држава, јер човек са интерполовом потерницом ради шта хоће. Тј. “скија се“ код Мила пар месеци, тачније. Михаила ће продати али вероватно зету, сад или који месец свеједно. Терза, Дамјанац(читај Фаљи), Бјека и наравно Рајо. Дрим тим за укоп клуба. Коки-Токи су тинејџери за ове. Мени здрав разум и кућно васпитање не дозвољава да подржавам ово.
А ти фазони, тежак тренутак, спасиоци, нико да преузме, то је тек пресмешно и преботовски. Алтернативе има и увек може и има да се лапи. Државни дуг скоро 30 милијарди а страначким хордама никад боље. Не знам ни што бацам 5 мин у ветар, ал’ ае чисто да разбијемо мало ботовски клише.

Reply
otpisani101 феб 1, 2015 at 00:19

hvala ti brate,bio sam u depresiji…ti tek sta si smeasan,od danas mi je zivot-svicarska…

mmmm јан 31, 2015 at 07:26

Samo neka ih prodaju, a posle kada ne bude vajde od prodaje i opet ostanemo bez Evrope necu da cujem ,,nisam ja Koperfild hehe“.

Reply
foca јан 30, 2015 at 21:11

Dok god se u nekadasnjem prvaku evrope i sveta bude radilo po principu sjasi kurta da uzjasi murta, dok se budu prodavale noge, ruke i guzice igraca da bi se placala dugovanja kako bi klub moga da se takmici u jelen super ligi mi apsolutno nemamo cemu da se nadamo. To je jedna velika sramota. Posto do privatizacije Crvene Zvezde nece doci jer niko nije toliko lud da placa tudje dugove, hajmo mi lepo u trecu ligu pa sve iz pocetka…

Reply
Shomi јан 30, 2015 at 20:56

Ma opusteno… A menadzer mu niko drugi do Misko Raznatovic, glavom i bradom.. :facepalm:

Reply

Leave a Comment