Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић: Волели бисмо да се понови амбијент као против Албе

После немачке Албе, црвено-бели у дворани Пионир дочекаће и Солнок, овог пута у оквиру 20. кола АБА лиге. Утакмица против актуелног шампиона Мађарске на програму је у недељу, 1. фебруара са почетком у 19 часова.

На конференцији за медије пред овај дуел, јавности се обратио тренер Црвене звезде Телеком Дејан Радоњић, који је истакао да екипа српског тренера Драгана Алексића у значајној мери изменила састав у односу на први део сезоне:

 – После великог губитка снаге и прве победе у Топ 16 фази Евролиге, долази нам мађарски Солнок. То је тим који је направио доста промена у односу на прву утакмицу коју смо играли у Мађарској и који је сада веома искусан и поседује квалитет. Могли су имати чак и неку победу више, с обзиром на ниво игара који су приказали против квалитетних тимова у гостима. Очекујемо да играју растерећено и добро и да покажу квалитет који поседују – почео је причу Радоњић, а потом нагласио да ће његова чета бити силно ослабљена у сутрашњем мечу:

 – Сасвим природно се очекује да та потрошња енергије у нашем тиму донесе неке нове ситуације. Овог пута, нешто што је јасно је да Стефан Јовић неће бити у тиму. Надам се да ће успети да се опорави и буде спреман за меч против Жалгириса у елитном такмичењу. Уз то, ни Бранко Лазић неће бити у тиму због температуре. Али, сви остали играчи морају дати допринос како бисмо наставили у добром ритму, одиграли добар меч и славили пред нашим навијачима. Овај дуел морамо да искористимо и за оно што нас чека након тога.

Радоњић је позвао навијаче да понове спектакуларну атмосферу из меча против Албе у оквиру Евролиге:

  – Амбијент против Албе био је за сваку похвалу и жеља нам је да и против Солнока дворана опет буде пуна, а самим тим да нас то подстакне да дођемо до још једне победе. Видели сте и сами колико нашем тиму, који је најмлађи у Евролиги, значи подршка навијача. Заиста бисмо волели да тако буде и сада, иако противник можда и није тако атрактиван.

Улазнице за овај меч у продаји су од суботе на пословницама Евентима, а на дан утакмице карте ће моћи да се купе и на билетарници дворане Пионир од 15 сати па све до почетка меча и то по непромењеним ценама. Карте за трибине коштају 300 динара, док је цена улазница за партер 500 динара. За плаву и белу ложу неопходно је издвојити 700, а за ложу 900 динара. Улазнице за почасна места тик уз терен („Court seat“) коштају 5.000 динара.

Још једном користимо прилику да позовемо навијаче да у што већем броју дођу у београдски храм кошарке јер ће велика подршка са трибина сигурно бити додатни мотив да кошаркаши Црвене звезде пруже још једну добру партију. Такође, посебно наглашавамо да куповина улазнице представља најдиректнију могућу финансијску помоћ клубу у намери да у наставку сезоне бележи још боље резултате.

Повезане вести

Leave a Comment