Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРукомет

Најава: Црвена звезда – Књаз Милош

Рукометашице Црвене звезде у недељу дочекују екипу Књаз Милоша из Аранђеловца у оквиру 11. кола Супер лиге Србије. Меч се игра у дворани Спортског центра Вождовац на Бањици са почетком од 15 часова и 30 минута.

Црвено-беле су и даље без бодова, а клуб је кажњен са 10.000 динара због мањка играчица на гостовању у Јагодини. Звезда је у прошлом колу наступила са 12 рукометашица уместо са минималних 14. Раднички из Свилајнца је прошао још горе, јер је на гостовању у Кикинди имао 10 играчица, па је кажњен са 20.000 динара, док је зрењанински Пролетер кажњен са 30.000 динара, јер на утакмици са крагујевачким Радничким нису имали два медицинска радника, разглас и официјелног спикера.

Са тимом врло скромног квалитета, Црвена звезда ређа убедљиве поразе ове сезоне, па је питање шта може да очекује у предстојећем мечу против петопласираног Књаз Милоша. Црвено-беле имају одличан скор против екипе из Аранђеловца у последње три сезоне. Изузимајући неодиграни сусрет из прошле сезоне који је регистрован службеним резултатом у корист Књаза, београдски тим је забележио четири победе и само један пораз, док је скор у последњих осам сезона 10-6 за клуб из Аранђеловца. Највећи адути домаћег тима биће Војислава Ђорђевић, капитен Катарина Манчић, Јелена Ђорђевић, Сабина Карадиновић, Снежана Лежаја и Дарјана Вуклиш, док ће гошће предводити Катарина Томић, Маја Радоичић, Ана Којић, Ана Томковић, Тимеа Рабата и остале.

Више је него очигледно да клубу не иде ове сезоне и никоме није пријатно због последње позиције, финансијских проблема и малих изгледа за опстанак, али првенство још није ни на половини и никако се не треба предавати. Звезди нико неће помоћи у покушају да освоји прве бодове осим самих играчица на терену и навијача. Уз адекватну помоћ са трибина као што је био случај у Јагодини, снажну одбрану и паметан напад црвено-беле ће покушати да изненаде фаворизованог ривала у предстојећем сусрету.

                                                  Црвена звезда – Књаз Милош

                                                       11. коло Супер лиге Србије

                                                        Недеља, 1. фебруар 2015.

                                               СЦ Вождовац – Београд, 15:30 часова

Повезане вести

Leave a Comment