Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновијеРегионална лига

Ватерполисти савладали Приморац у последњем колу прве фазе

Ватерполисти Црвене звезде савладали Приморац у Котору 11:7 (2:2, 3:5, 1:2, 1:2) у последњем колу прве фазе Регионалне лиге. Најефикаснији је био Страхиња Рашовић са 4 гола.

Црвено-бели су очекивано славили у Котору. Водила се изједначена борба до средине друге четвртине, када су шампиони Србије преломили меч у своју корист серијом 3:0. Которани су успели да се врате на гол заостатка, али Црвена звезда се успешно одбранила и до краја меча повећала предност.

Црвена звезда је прву фазу такмичења завршила на 4.месту са скором од 7 победа и 5 пораза, а већ у среду стартује друга фаза. црвено-бели ће гостовати Приморју, у Ријеци, а у другој фази стартоваће као последњи јер ће пренети само 3 бода.

Приморац – Црвена звезда 7:11 (2:2, 3:5, 1:2, 1:2)

Базен: „Никша Бућин“. Гледалаца 200. Судије: Блашковић и Ивановски. Играч више: Приморац 6 (3), Црвена звезда 4 (3).

ПРИМОРАЦ: Становић, Зелатис, Поповић, Кријешторац 2, М.Бргуљан, Латковић 1, Косић, Радоњић, Мачић, Кривокапић 1, Вукасовић 1, Гргуревић 1, Микијељ, Савељић 1. Тренер: Мировић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Драксимовић, С.Рашовић 4, Драшовић, Шормаз, Томашевић, Ешкерт 1, Никочевић, Бјелић, В.Рашовић 2, Ранђеловић 3, Његован, Рацков 1, Обрадовић, Тодоровски, Тришић. Тренер: Савић.

Повезане вести

Leave a Comment