Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Још један пораз црвено-белих рукометашица

Рукометашице Црвене звезде поражене су против Књаз Милоша у Београду резултатом 22:33 у мечу 11. кола Супер лиге Србије.

Звезда је водила само на почетку, када је Анђела Гуџић погодила за 1:0, да би гошће из Аранђеловца направиле серију од 6:0 и у наставку утакмице у потпуности контролисале дешавања на терену. Капитен Књаза, Тимеа Рабата, постигла је три гола у поменутом налету да би петим голом Ане Томковић у 17. минуту разлика достигла и плус осам (13:5) у корист петопласираног тима на табели. Црвено-беле су тада направиле мини серију од 3:0 преко Сабине Карадиновић, капитена Катарине Манчић и Анђеле Гуџић и смањиле на 8:13. Међутим, све је то било кратког даха, јер су гошће до полувремена стигле до двоцифрене предности (20:10) са два поготка Ане Томковић, за коју домаћи тим није имао решење у првом полувремену, јер је седам пута затресла мрежу.

Гостујућа екипа је одржавала високу предност и у другом делу игре, а када се разиграла Бојана Агатуновић стигле су и до 12 разлике (27:15) у 44. минуту. Звезда се након тога на тренутак пробудила и серијом од 4:0 смањила на минус осам (19:27). Јелена Ђорђевић је два пута погодила, а Катарина Манчић и Николина Антонић по једном у серији домаћег састава. За нешто више Звезда ипак није имала довољно квалитета, али ни времена, па је Књаз Милош на крају убедљиво славио у Београду.

20150201_153013

Најефикаснија у црвено-белом тиму била је Катарина Манчић са пет погодака, док се Анђела Гуџић четири пута уписала у стрелце. Ана Томковић је постигла седам голова за Књаз Милош, Ана Којић је шест пута била прецизна, а по пет голова забележиле су Тимеа Рабата, Јована Костић и Марина Томић.

Црвена звезда – Књаз Милош 22:33 (10:20)

Београд – Дворана: СЦ Вождовац. Гледалаца: 150. Судије: Ђорђе и Милош Јевтић. Седмерци: Црвена звезда 5 (4), Књаз Милош 10 (6). Искључења: Црвена звезда 10, Књаз Милош 4 минута.

Црвена звезда: Манчић 5 (4), Гуџић 3, Ј. Ђорђевић 4, Ђокић 1, Анђелковић 2, В. Ђорђевић, Лежаја, Михајловић, Вуклиш, Сикимић 1, Сујић 3, Антонић 1, Карадиновић 2, Домби.

Књаз Милош: Којић 6, Костић 5 (2), Радоичић, М. Томић 5, К. Томић, Рабата 5, Поповић, Мрљеш, Симић, Томковић 7 (3), Карић, Грбић, Агатуновић 4 (1), Стефановић 1.

На половини шампионата Црвена звезда заузима последњу позицију без бодова, а у следећем колу екипа дочекује шабачки Медицинар.

Повезане вести

Leave a Comment