Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеТрансфериФудбал

Никола Антић раскида уговор?

Леви бек Црвене звезде и златни омладинац из Литваније, Никола Антић није се нашао међу путницима на списку Ненада Лалатовића за пут у Турску, на други део припрема. Душан Анђелковић је први избор, Стефан Ђорђевић његова замена, а Антић је вишак. Према његовом менаџеру, Ранку Стојићу то значи раскид уговора.

Чим ми је саопштено да Антић није у плану струке кренуо сам у мисију тражења другог клуба, пре свега у иностранству пошто су неке екипе раније још док је играо за Рад и млађе селекције Србије показале интересовање. Није лако кад се уђе у цајтнот, али наредних дана очекујем конкретне потезе, каже Ранко Стојић за Спорт.

Стојић очекује да Антић добије чисте папире и без обештећења напусти клуб, јер је на исти начин дошао.

Играч је дошао бесплатно, а тако треба и да оде после чињенице да нема места у екипи и сматрам да ни Звезди не иде у прилог да плаћа играча који само тренира, завршио је Стојић.

Постојала је могућност да Никола Антић проведе шест месеци на позајмици у Новом Пазару, на предлог генералног директора Црвене звезде Звездана Терзића, али менаџер Николе Антића, Ранко Стојић је искључио такав расплет.

Повезане вести

Leave a Comment