Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Звезда против Константина у Купа Радивоја Кораћа, дерби могућ у полуфиналу

Жребом који је одржан у хотелу Метропол у Београду одређени су парови завршног турнира Купа Радивоја Кораћа коме ће од 19. до 22. фебруара по 11. пут домаћин бити Ниш. Противник Црвене звезде Телеком, која је бранилац трофеја, у четвртфиналу биће нишки Константин, а овај меч на програму је 20. фебруара. У осталим утакмицама четвртфинала Купа Радивоја Кораћа састају се: Партизан НИС – Војводина, Мега Лекс – ФМП и Металац – Вршац.

Занимљиво је да се у истом делу костура налазе Црвена звезда и Партизан, па је дуел вечитих ривала могућ већ у полуфиналу.

Треба истаћи да је Црвена звезда седам пута освајала пехар намењен победнику нацоналног Купа (1971, 1973, 1975, 2004, 2006, 2013. и 2014. године) и да је актуелни бранилац трофеја.

Повезане вести

1 comment

Luka феб 4, 2015 at 02:36

Sigurno nije slučajno što su nam podmetnuli groblje u polufinalu, oni računaju da će nas tu lakše iznenaditi, a i manje će ih boleti poraz u polufinalu nego u finalu. Biće teško, sasvim sigurno, očekujem i da im sudije opet pomognu, ali na nama je da pokažemo da smo bolji i osvojimo treći kup uzastopno. Ako kojim slučajem i ne bude tako, ne treba žaliti nego samo nastaviti dalje, jer glavni cilj se zna, a to sigurno nije kup.

Reply

Leave a Comment