Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Радоњић: Фокусирани смо само на Жалгирис

Вољом жреба одлучено је да ће противник Црвене звезде Телеком у четвртфинлу Купа Радивоја Кораћа бити Константин. Завршни турнир националног Купа играће се у Нишу од 19. до 22. фебруара, а дуел црвено-белиих и нишког прволигаша на програму је 20. фебруара. Звезда брани трофеј Жућкове левице освојен претходне две сезоне, а стратег црвено-белих није желело претерано да коментарише жреб јер пре меча са Константином Звезда има неколико важних утакмица, посебно у Евролиги:

– Наш апсолутни фокус тренутно је на утакмици са Жалгирисом и оно што нас очекује у Топ 16 фази Евролиге. До мечева у Купу Радивоја Кораћа треба да одиграмо још неколико утакмица. После Жалгириса следе нам дуели са Крком, Панатинаикосом и Цедевитом. О Купу Радивоја Кораћа размишљаћемо кад све то прође. Имаћемо пар дана да се припремимо у намери да одбранимо трофеј – почео је причу Радоњић и потом додао:

– С обзиром на згуснут распоред и проблеме које смо имали, најважније за нас ће бити да будемо здрави. Све остале екипе имаће седам дана да се припреме, сигурно је да ће бити одморније, али шта је ту је. О свему томе ћемо размишљати када дође време, а сада се оријентишемо само на Жалгирис – закључио је Радоњић.

Повезане вести

Leave a Comment